Yandex Metrica

Yunanistan'da erken seçim krizi! Miçotakis'e elveda

Yunanistan'da erken seçim krizi! Miçotakis'e elveda

Ana muhalefet lideri Aleksis Çipras'ın yanı sıra Yunan medyasının da yerden yere vurduğu ve 'başarısız' olarak nitelendirilen Miçotakis’in koltuğu sallantıda.

Dünya

23.01.2024, 19:29

Türkiye'nin NATO Liderler Zirvesi'ndeki diplomatik başarısı tüm dünyada yankı bulurken Yunanistan'ı birbirine kattı. 

Eski Başbakan ve ana muhalefet lideri Aleksis Çipras, "Acı bir diplomatik yenilgi yaşadık. Eğer ben Madrid'de başbakan olsaydım ve bu yaşansaydı ve aynı zamanda 'TurkAegean' tanımı Türkiye tarafından reklam markası olarak tescil edilmiş olsaydı Madrid'den yaya dönerdim." sözleriyle Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'i yerden yere vurdu.

Dragon planı tıkır tıkır işliyor: Hazine çıkarma işlemi başladı: Bölgede tam 11,5 milyon tonluk rezerv var Dragon planı tıkır tıkır işliyor: Hazine çıkarma işlemi başladı: Bölgede... Haberi Görüntüle

ERKEN SEÇİME GİDECEK

Madrid'deki zirvenin yankıları sürerken Miçotakis hükümetiyle ilgili bu kez erken seçim söylentileri gündeme geldi. Siyasi analistler, Miçotakis'in Ağustos ayı ortasında bir duyuru yaparak sonbaharda erken seçime gitmesinin beklendiğini açıkladı.

Fransa'da İsrail isyanı! Katiller olimpiyatlardan men edilsin: Rus sporculara uygulanan ambargo Siyonistlere işlemedi Fransa'da İsrail isyanı! Katiller olimpiyatlardan men edilsin: Rus sporculara uygulanan... Haberi Görüntüle

KOLTUĞU SALLANTIDA

Yapılan analizde, anket şirketi GPO'nun araştırma direktörü Antonis Papargiris'in değerlendirmelerine göre; Yunanistan'daki tüm partilerin şu anda seçim hazırlıkları yaptığını belirtti. Çipras'ın da yapmış olduğu, "erken seçimler Eylül ayında gerçekleşecek" çıkışının ardından gelen anket sonuçları, Miçotakis'in koltuğunun sallantıda olduğu söylentilerini kuvvetlendirdi.

100 kişilik yolcu uçağı ormanlık alana düştü! Kazadan kurtulan olmadı 100 kişilik yolcu uçağı ormanlık alana düştü! Kazadan kurtulan olmadı Haberi Görüntüle

SON 30 YILIN EN YÜSEK ENFLASYONU

Ülkenin son 30 yılın en yüksek enflasyonuyla karşı karşıya olduğu belirtilirken buna ek olarak Türkiye ile yaşanan gerilimin Miçotakis'in oy oranında düşüşe neden olduğu ifade edildi.

Maliye Bakanı Christos Staikouras, hafta sonu Mega TV'ye yaprğı söyleşide "Mali yardımlar için tek bir euro bile kalmadı" ifadelerini kullanması dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading