Yandex Metrica

Ünlü milyarder Jeff Bezos vergi mi kaçırıyor? 8.5 milyar dolarlık hisseleri apar topar elden çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos vergi mi kaçırıyor? 8.5 milyar dolarlık hisseleri apar topar elden çıkardı!

Amazon şirketinin kurucularından olan dünyaca ünlü milyarder son dönemde yaptıklarıyla konuşulmaya devam ediyor. Ünlü milyarder Bezos'un 50 milyon adet hissenin satışını tamamlayarak 8,5 milyar dolarlık satıştan sonra vergi kaçırdığı iddiları gündeme geldi. 

Dünya

12.04.2024, 16:01

Amazon'un kurucusu olan 60 yaşındaki dünyanın en zengin insanları arasında yerini alan Jeff Bezos 50 milyon adet hissesini gözden çıkardı.2,4 milyar dolar değerindeki hisselerin satışları geçtiğimiz haftasonu başlamış, salı gününe kadar da sürmütü. 

Zelenski’den savaşın seyrini değiştirecek acı itiraf: Geri dönerse işimiz çok zor Zelenski’den savaşın seyrini değiştirecek acı itiraf: Geri dönerse işimiz çok... Haberi Görüntüle

50 MİLYON ADET HİSSEYİ ELDEN ÇIKARDI

Şuana kadar toplamda 50 milyon adet hisse satan ve 8.4 milyar dolar kazanan Bezos Şubat ayında ise 3 seferde 12'şer milyon dolar hisseyi elden çıkarttı.

Rusya'dan Batılı ülkelere tepki! 'BM sistemi sınavdan geçiyor' Rusya'dan Batılı ülkelere tepki! 'BM sistemi sınavdan geçiyor' Haberi Görüntüle

TAŞINMA PLANLARI YAPIYOR

Mayıs ayında Amazon CEO'luğundan istifa eden Bezos'un Seattle'dan Miami'ye taşındığı ve bu işi hızlı bir şekilde yaptığı biliniyor. 

Son dakika: Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde! Son dakika: Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın... Haberi Görüntüle

SERVETİ BİTMİYOR

Ayrıca Bezos'un 191 milyar dolardan daha fazla serveti olduğu ve milyonlarca dolar vergi tasarrufu sağladığı belirtiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading