Yandex Metrica

Ünlü aktör gözaltında: Cinsel saldırıyla suçlanıyor

Ünlü aktör gözaltında: Cinsel saldırıyla suçlanıyor

Ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu,  iki kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiaları üzerine Fransız polisi tarafından ifadeye çağırıldı. İfadesi alınan 75 yaşındaki aktör gözaltına alındı.

Dünya

12.05.2024, 15:41

Fransız basını ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu'nun cinsel saldırı suçlamalarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığını duyurdu. Ünlü aktörün 2012 ve 2014'te film çekimleri sırasında iki kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia ediliyor. Paris polisi tarafından ifadeye çağrılan 75 yaşındaki aktör gözaltına alındı. Depardieu, oyuncu Charlotte Arnould'un şikayeti üzerine 2020'de “tecavüz” ve “cinsel saldırı” ile suçlanmıştı.

Fransız aktör 2007 yılındaki bir film çekimi sırasında benze bir olayla suçlanmıştı. Kendisine cinsel saldırıda bulunmakla suçlayan oyuncu Helene Darras'ın şikayeti ise zaman aşımı nedeniyle reddedilmişti. Depardieu hakkında çom sayıda cinsel saldırı suçlaması bulunuyor. Ünlü aktör, 2023 yılının ekim ayında Le Figaro'da yayımlanan açık mektubunda hakkındaki iddiaları reddetmişti.

Denizlerdeki üstünlük savaşı sürüyor: ABD savaş gemisi bölgeden uzaklaşmasaydı imha edilecekti! Denizlerdeki üstünlük savaşı sürüyor: ABD savaş gemisi bölgeden uzaklaşmasaydı imha... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA KEBABP YEMİŞTİ

Gerard Depardieu, Ağustos 2023'te kebap yemek için bir günlüğüne İstanbul'a gelmiş ve "Dünyada zaman geçirmeyi sevdiğim en güzel şehir... Burada yaşamak için çok uğraşıyorum, bir türlü beceremedim ama bunu gerçekleştireceğim." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading