Yandex Metrica

Ülke bu skandalla çalkalanıyor! Belediye başkanı falcıya gitti: Ölü babamla konuşmak istiyorum

Ülke bu skandalla çalkalanıyor! Belediye başkanı falcıya gitti: Ölü babamla konuşmak istiyorum

Fransa’nın Agde şehrinde belediye başkanlığı yapan Gilles d'Ettore ve kasabada meşhur olan falcı Sophia Martinez, haklarında başlatılan yolsuzluk soruşturması kapsamında hapse atıldı. Falcı kadın, belediye başkanını dolandırmakla; belediye başkanı da kamu kaynaklarını harcadığı için yolsuzlukla suçlanıyor.

Dünya

27.05.2024, 12:27

Fransa, Agde kasabasında belediye başkanlığı yapan Gilles d'Ettore ve kasabada meşhur olan falcı Sophia Martinez skandalını konuşuyor.

Kasabada oldukça meşhur olan bir falcı Sophia Martinez ile eski bir gizli servis görevlisi ve polis memuru olan belediye başkanı Gilles d'Ettore arasında geçen diyalog Fransa medyasında gündeme bomba gibi düştü.

Fransa’nın Agde şehrinde belediye başkanlığı yapan Gilles d'Ettore ve kasabada meşhur olan falcı Sophia Martinez, haklarında başlatılan yolsuzluk soruşturması kapsamında hapse atıldı. Falcı kadın, belediye başkanını dolandırmakla; belediye başkanı da kamu kaynaklarını harcadığı için yolsuzlukla suçlanıyor.

Canlı yayında trajik ölüm! Yemek videosu çeken kadın hayranlarının gözleri önünde can verdi! Canlı yayında trajik ölüm! Yemek videosu çeken kadın hayranlarının gözleri... Haberi Görüntüle

ÖLÜ BABASIYLA GÖRÜŞTÜRMESİNİ İSTEDİ

Sophia Martinez yıllar içerisinde ölülerle konuşabildiğini söyleyerek bir üne sahip oldu. Belediye başkanı Gilles d'Ettore de ünlğü falcıdan kendisini hayatını kaybeden babasıyla görüştürmesini istedi. Martinez’in ruh çağırma seansları sırasında sesi aniden değişiyor ve belediye başkanının babasının tonuna bürünüyordu.

Altın kaos sever: Hangi başkan seçilirse ons altın fırlar? Joe Biden mı, Donald Trump mı? Altın kaos sever: Hangi başkan seçilirse ons altın fırlar? Joe... Haberi Görüntüle

YILLARCA KANDIRDI

Falcı kadın Sophia Martinez, dört yıl boyunca, olağanüstü yetenekleriyle belediye başkanını şahsen ve telefonla kandırdı. Belediye başkanı Gilles d'Ettore, melekler de dahil olmak üzere ölülerin seslerinden binlerce gizemli telefon almış. Hatta bunlardan bazıları belediye başkanını falcı kadına yardım etmeye çağırmış. 

İsrail'in önde gelen isimleri Netanyahu'yu şikayet etti: Varoluşsal bir tehdit İsrail'in önde gelen isimleri Netanyahu'yu şikayet etti: Varoluşsal bir tehdit Haberi Görüntüle

LÜKS TATİLLER BEDAVAYA GELMİŞ

Fransa medyasında yer alan haberlere göre; Belediye başkanı Gilles d'Ettore, ünlü falcı Martinez ve ailesi için Polinezya ve Tayland da dahil olmak üzere lüks tatiller için kamu fonlarından ödeme yapmış. İddialara göre “sesler” belediye başkanını, falcının ailesinden birkaç kişiyi belediye meclisinde işe alması ve evini yenilemesi için de ikna etmiş. Yerel işletmeler de belediye başkanıyla gelecekte yapacakları sözleşmeleri kaybetmemek için söz konusu işi para almadan yapmış.

Belediye başkanı Gilles d'Ettore'nin avukatı Jean Marc Darrigade

Atina basını şok bilgiyi açıkladı: Ege'ye 7 adet elektronik harp istasyonu kurduk Atina basını şok bilgiyi açıkladı: Ege'ye 7 adet elektronik harp... Haberi Görüntüle

''ÇILGINCA BİR HİKAYE''

Belediye başkanı Gilles d'Ettore'nin avukatı Jean Marc Darrigade, konuya ilişkin konuştu. ''Çılgınca bir hikaye'' diyen Montpellier, “İnanılmaz bir şey çünkü siyasetin içinde, belediye başkanı ve eski milletvekili olan çok zeki bir adamınız var. Ve böyle bir adamın bir kadın tarafından manipüle edilebileceğini fark ediyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

İsrail'den bir katliam daha: Gazze'deki BM okuluna düzenlenen saldırıda 23 Filistinli hayatını kaybetti İsrail'den bir katliam daha: Gazze'deki BM okuluna düzenlenen saldırıda 23... Haberi Görüntüle

"CİNSELLİK İÇİN İŞİNDE OLABİLİR"

Ancak Martinez'in avukatı Luc Abratkiewicz farklı bir görüş bildirdi. Abratkiewicz, “Martinez, belediye başkanının itimadına ihanet ettiğini kabul etti ama bu bir manipülasyon vakası değil. Çünkü Martinez, yaptıklarını kabul etti. Aralarında doktorlar ve mimarların da bulunduğu diğer müşterileri onun mistik güçleri olduğunu söyledi” diyor. Avukatlar bunu reddediyor. Yerel halksa zaten cinsel ilişkinin olduğu bir kasabada yine her şeyin cinselliğe bağlı olduğunu söylüyor. Belediye binasının yakınındaki güneşli bir kafede oturan müşterilerden Jean-Max, “Belediye başkanını severim. Bana kalırsa iyi bir adam ama kandırıldı. Belki de ona aşıktı” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading