Yandex Metrica

Ukrayna'dan Bayraktar TB2 açıklaması! 'Daha fazla SİHA için Türkiye ile görüşüyoruz'

Ukrayna'dan Bayraktar TB2 açıklaması! 'Daha fazla SİHA için Türkiye ile görüşüyoruz'

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi devam ederken, Ukrayna'dan Bayraktar TB2'ler hakkında yeni bir açıklama geldi. Ukrayna'nın İngiltere Büyükelçisi Vadim Prystaiko, daha fazla SİHA alımı için Türkiye ile temas halinde olduklarını açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 18:54

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi 6. gününde de devam ediyor. Savaş devam ederken Ukrayna'dan Bayraktar SİHA'larıyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. 

Ukrayna'nın İngiltere Büyükelçisi Vadim Prystaiko, Ukrayna ordusunun Türk yapımı SİHA'ları kullanma konusunda eğitim aldıklarını ifade ederek, daha fazla SİHA alımı içinde Türkiye ile temas halinde olduklarını belirtti. 

Hizbullah'tan Golan Tepeleri'ne saldırı: İsrail hedefleri vuruldu Hizbullah'tan Golan Tepeleri'ne saldırı: İsrail hedefleri vuruldu Haberi Görüntüle

UKRAYNA TÜRKİYE'DEN SİHA ALMAYA DEVAM EDECEK 

BBC Türkçe'nin haberine göre İngiliz medyasının sorularına cevap veren Prystaiko, Türk yapımı SİHA'larla ilgili sorulan soruya şu şekilde yanıt verdi: 

"Kendi saldırı drone'umuz yok, kamikaze drone'u adını verdiğimiz bir türü üretmeye çalışıyoruz. Bu arada farklı ülkelerden keşif drone'ları kullanıyoruz. Daha fazla saldırı drone'u konusunda Türkiye ile temas halindeyiz.

Shakira 2024 Kupa Amerika'da rüzgar gibi esti! Sahne performansıyla final maçında yürekleri hoplattı! Shakira 2024 Kupa Amerika'da rüzgar gibi esti! Sahne performansıyla final... Haberi Görüntüle

UKRAYNALI SİHA OPERATÖRLERİ TÜRKİYE'DE EĞİTİM ALIYOR

Türkiye'nin Ukrayna'ya SİHA sağladığını fakat bunları etkili şekilde kullanamadıklarını belirten Prystaiko, SİHA operatörlerinin şu an Türkiye'de eğitim almaya devam ettiklerini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading