Yandex Metrica

Ukrayna yeniden Bayraktar TB2 alacağını duyurdu! 'Sayılarını arttıracağız'

Ukrayna yeniden  Bayraktar TB2 alacağını duyurdu! 'Sayılarını arttıracağız'

Ukrayna Bayraktar TB2 taleplerine yenisini ekliyor. Genelkurmay Başkanı Sergei Shaptala, Türkiye'den aldıkları Bayraktar TB2 SİHA'ların sayılarını arttıracaklarını söyledi. Donbass'ta Rusya yanlısı ayrılıkçıları Bayraktar TB2'lerle vurduklarını söyleyen Shaptala, "Devlet bize Bayraktar SİHA’ları alıyor. Şu anda kullanımda olan SİHA’larımız var ve burada durmayacağız" açıklamalarında bulundu.

Dünya

23.01.2024, 18:15

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Sergei Shaptala, bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Türkiye'den aldıkları Bayraktar TB2 SİHA'lara ilişkin önemli mesajlar verdi.

Dev adım! Bir değil tam 10 hipersonik füzeyi aynı anda tespit edebiliyor: Menzili tam 600 km! Amerika'ya tokat gibi cevap Dev adım! Bir değil tam 10 hipersonik füzeyi aynı anda... Haberi Görüntüle

AYRILIKÇILARI TB2 İLE VURDUK

Bayraktar TB2'yi muharebe alanında ilk kez kullanarak Rusya yanlısı ayrılıkçı güçleri vurduklarını doğrulayan Ukraynalı komutan, "Onları kullandığımız doğru. Ekranda askerlerimizin ateş altında olduğunu gördük. Ayrılıkçılar, Minsk anlaşmalarını ihlal etti" dedi.

Netanyahu ve Gallant için tutuklama! UCM'nin kararının 2 hafta içinde çıkması bekleniyor Netanyahu ve Gallant için tutuklama! UCM'nin kararının 2 hafta içinde... Haberi Görüntüle

ARTTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bayraktar TB2 SİHA'ların sayısını artıracakları mesajını veren Shaptala, "Devlet bize Bayraktar SİHA’ları alıyor. Şu anda kullanımda olan SİHA’larımız var ve burada durmayacağız, artırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading