Yandex Metrica

Ukrayna işgalinde kilit rol oynuyordu! Putin'in kolunu kanadını kırdılar

Ukrayna işgalinde kilit rol oynuyordu! Putin'in kolunu kanadını kırdılar

Rus Silahlı Kuvvetleri Zhukov Tugayı'nın 810. Özel Kuvvetleri Komutanı Albay Alexei Sharov, Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldü.

Dünya

23.01.2024, 19:01

Rusya lideri Vladimir Putin'in emri ile 24 Şubat sabahı Ukrayna'ya başlattığı askeri saldırılar devam ediyor. Dördüncü haftasına girilen savaşta Rusya'nın hedeflerinin gerisinde kaldı ve çok sayıda üst düzey asker kaybetti.

Siyonist rejim'den Adidas'a baskı! Filistin kökenli model Bella Hadid'i reklam filminden çıkarıldı! Siyonist rejim'den Adidas'a baskı! Filistin kökenli model Bella Hadid'i reklam... Haberi Görüntüle

PUTİN, 15. ÜST DÜZEY KOMUTANINI KAYBETTİ

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, Putin'in Ukrayna ile savaşının başlamasından bu yana 15. üst düzey komutanını kaybettiği bildirildi. Albay Alexei Sharov 200 binden fazla kişinin mahsur kaldığı Ukrayna kenti Mariupol'da öldürüldü.

Zelenski’den savaşın seyrini değiştirecek acı itiraf: Geri dönerse işimiz çok zor Zelenski’den savaşın seyrini değiştirecek acı itiraf: Geri dönerse işimiz çok... Haberi Görüntüle

İŞGALDE KİLİT ROL OYNUYORDU

Putin'in işgalde kilit rol oynadığını belirttiği Albay Alexei Sharov'un Rusya'nın son derece önemli gördüğü kenti ele geçirmek için kritik bir role sahip olduğu belirtiliyordu. Albay Alexei Sharov, Ukrayna'da ölen en son üst düzey Rus subayı oldu. Rusya, 2. Dünya Savaşı'ndan beri bu kadar kısa sürede bu kadar fazla komutan kaybetmedi.

Joe Biden yaşıyor mu? Netanyahu ile görüşmedi, en son 5 gün önce görüldü Joe Biden yaşıyor mu? Netanyahu ile görüşmedi, en son 5... Haberi Görüntüle

UKRAYNA CEPHESİ ÖLÜM HABERİNİ DUYURDU

Ukrayna ordusu subayı Anatoliy Stefan, Rusya Deniz Piyadeleri'ne bağlı 810. Zhukov Tugayı'nın komutanı olan Sharov'un ölümünü sosyal medya hesaplarından duyurdu. Sharov'un ölümü, 45. Mühendislik Alayı Komutanı Albay Nikolay Ovcharenko'nun ölümünün ardından geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading