Yandex Metrica

Uçakta tuvalet krizi! Tüm dışkılar etrafa yayıldı: Dışkı kokusu yolculara kabusu yaşattı

Uçakta tuvalet krizi! Tüm dışkılar etrafa yayıldı: Dışkı kokusu yolculara kabusu yaşattı

Geçtiğimiz günlerde Boeing model uçakların yaşadığı krizlere bir yenisi daha eklendi. ABD merkezli havayolu şirketi United Airlines'in Boeing marka uçağında tuvalet krizi yaşandı. Dışkılar etrafa yayılırken, dışkı kokusu yolculara adeta kabus niteliğinde bir yolculuk deneyimi sundu.

Dünya

23.04.2024, 16:26

Alman şehri Frankfurt'tan San Francisco'ya uçan ABD merkezli havayolu şirketi United Airlines'ın Boeing uçağında "tuvalet krizi" patlak verdi.

İsrail'in önde gelen isimleri Netanyahu'yu şikayet etti: Varoluşsal bir tehdit İsrail'in önde gelen isimleri Netanyahu'yu şikayet etti: Varoluşsal bir tehdit Haberi Görüntüle

DIŞKILAR ETRAFA SAÇILDI

Geçen hafta cuma günü günü havalandıktan kısa bir süre sonra Boeing 777 uçağının tuvaletinde arıza oldu. Yaşanan arıza sonrası tuvalet tankından sızan dışkı kabine yayıldı. Dışkı kokusu yolculara zor anlar yaşattı.

Zelenski duyurdu! Çin'den dikkat çeken Rusya kararı Zelenski duyurdu! Çin'den dikkat çeken Rusya kararı Haberi Görüntüle

ALMANYA'YA GERİ DÖNDÜ

Krizin bir türlü çözülememesi üzerine uçak, okyanusu geçerek rotasına devam etmek yerine kalkış yaptığı Almanya'ya geri döndü. 

ABD ve Irak savunma bakanı arasında kritik görüşme: Austin'den aynı terane ABD ve Irak savunma bakanı arasında kritik görüşme: Austin'den aynı... Haberi Görüntüle

7 YILLIK UÇAKTA ARIZA

Almanya'ya geri dönen uçağın henüz 7 yıllık olduğu belirtildi. Kabus gibi bir uçak deneyimi yaşayan yolcular ise geceyi havayolu şirketinin ayarladığı otelde geçirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading