Yandex Metrica

Twitter kullananlar dikkat! Elon Musk devreye girdi! Ayda 20 dolar ödenecek

Twitter kullananlar dikkat! Elon Musk devreye girdi! Ayda 20 dolar ödenecek

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, Twitter'ı almasının ardından şirketi dönüştürmeye devam ediyor. İddialara göre Elon'un Twitter'ı mavi tikli hesaplardan aylık ödeme isteyecek.

Dünya

23.01.2024, 20:00

Sancılı bir sürecin ardından, Tesla ve SpaceX gibi vizyoner şirketlerin CEO'su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı. 

Sosyal medya devinin satın alım sürecinin tamamlanmasının ardından Elon Musk, ofise lavabo ile gelerek değişim sinyallerini verdi.

Soykırım ortağı ABD'den Gazze açıklaması: 'Hiçbir ülke barış ihtimalini artırmak için ABD kadar çalışmadı' Soykırım ortağı ABD'den Gazze açıklaması: 'Hiçbir ülke barış ihtimalini artırmak... Haberi Görüntüle

20 DOLAR İSTEYECEK

İddialara göre Elon Musk, 'Tanınmış Kişi', 'Onaylı Hesap' gibi anlamlara gelen onaylanmış mavi tikli hesaplardan aylık 20 dolar ödeme isteyecek. Paralı hesap dönemi 7 Kasım'a kadar aktif olacak.

Musk konu ile ilgili henüz net bir açıklama yapmasa da 'Tüm doğrulama süreci şu anda yenileniyor' tweet'i ile söz konusu değişikliğe işaret etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading