Yandex Metrica

Tüyler ürperten görüntü: Titan denizaltısının patlama anı canlandırıldı!

Tüyler ürperten görüntü: Titan denizaltısının patlama anı canlandırıldı!

ABD Sahil Güvenliği, başarısız keşif ekibi Titanik'in enkazına doğru ilerlerken Titan denizaltısında bulunan beş kişinin su altında 'feci bir patlama' sonucu öldüğünü duyurdu. Animatör Brad Perry tarafından oluşturulan ve su altı patlamasının nasıl görünebileceğini bir TikTok videosu viral oldu.

Dünya

30.03.2024, 08:39

Atlantik Okyanusu'nda kaybolan "Titan" adlı denizaltının şirketi OceanGate Expeditions tarafından yapılan açıklamada, denizaltında bulunan 5 kişinin öldüğü ifade edildi. Açıklamada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulunularak, "Bu insanlar, farklı bir macera ruhuna sahip ve dünya okyanuslarını keşfetme konusunda derin bir tutkuyu paylaşan gerçek kaşiflerdi" denildi.

İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik geliyor! İnstagram kullanıcılarını sevindiren haber! 24 saate bir kullanılacak yeni özellik... Haberi Görüntüle

PATLAMA ANI CANLANDIRILDI

Yetkililer Perşembe günü Titanik enkazından 1.600 fit (yaklaşık 487 metre) uzakta bir enkaz alanı bulunduğunu doğruladıktan sonra Titan denizaltısına binen beş yolcunun "feci bir iç patlamada" hayatını kaybettiğini duyurdu. Sosyal medyada yayınlanan bir illüstrasyon görüntüsünde Titan denizaltısının 0.03 saniye içinde patlama anı canlandırıldı. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı.

Nepal'de durum kritik: Yolcu otobüsleri nehre düştü, tüm yolcular kayıp! Ölü sayısı artıyor Nepal'de durum kritik: Yolcu otobüsleri nehre düştü, tüm yolcular kayıp!... Haberi Görüntüle

VİRAL OLDU

Animatör Brad Perry tarafından oluşturulan ve su altı patlamasının nasıl görünebileceğini bir TikTok videosu viral oldu. Okyanusun dibine inen Titan denizaltısının 3B modelini gösteren animasyon, minibüs büyüklüğündeki aracın bir ateş topuna dönüşmesine neden olan ani ve hızlı parçalanma anını gösterdi. Denizaltı parçalarının deniz tabanına düştü varsayıldı.

Husiler uzun soluklu savaş ilan etmişti! Terör devleti İsrail'de sirenler çalıyor Husiler uzun soluklu savaş ilan etmişti! Terör devleti İsrail'de sirenler... Haberi Görüntüle

0.03 SANİYE İÇİNDE ÇÖKTÜ

TikTok’tan paylaşılan görüntülerde, “Basıncın aniden çökmesi, metal ve deniz suyundan oluşan bir duvarın denizaltının bir ucunu diğerine yaklaştırdı ve bir anda patlama gerçekleşti. Bu yaklaşık 0.03 saniye kadar sürdü. 0.03 saniye içinde çöktü” notu eklendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading