Yandex Metrica

Toplama F-35 projesi! ABD'de pes etti: Frankenstein jetine dönüşecekler!

Toplama F-35 projesi! ABD'de pes etti: Frankenstein jetine dönüşecekler!

Yazılım problemleriyle gündemden düşmeyen F-35'ler için ABD yeni çözüm bulundu. Alay konusu olan F-35'ler Frankenstein jetine dönüştürülecek.

Dünya

23.01.2024, 21:47

ABD sürekli problem çıkartan F-35'leri Frankenstein jetine dönüştürmeyi deniyor. Dünyanın en maliyetli silah sistemleri arasında bulunan F-35 projesinde sorunlar bitmiyor. ABD bir türlü hava kalamayan F-35 prblemini kökten çözmeyi hedefliyor. 

Sonuçları ağır olur: Türkiye Bafel Talabani'ye yönelik baskıyı artırıyor: PKK ile iş birliğini kes Sonuçları ağır olur: Türkiye Bafel Talabani'ye yönelik baskıyı artırıyor: PKK... Haberi Görüntüle

22 KAZAYA KARIŞTI

Toplamda 22 kazaya karışan F-35'ler için ABD tenik bir çözüm bulamayan ABD, sorunu F-35'leri Frankenstein jetine dönüştürmeyi planlıyor. Uzmanlara göre F-35 jetlerinin motorların yapılması gereken revizyonun maliyet ise 40 milyar doları civarı olduğu tahmin ediliyor.

Bozkurt işaretini andırıyor! Almanlar abarttı: Almanya’da ‘sessiz tilki’ işareti yasağı gündemde! Bozkurt işaretini andırıyor! Almanlar abarttı: Almanya’da ‘sessiz tilki’ işareti yasağı... Haberi Görüntüle

CAROLINA'DA KAYBOLDU

Kazalarıyla gündemden bir türlü düşmeyen F-35'ler Güney Carolina eyaleti üzerinde seyrederken kaybolmuştu. Pilot fırlatma koltuğu ile kurtulurken uçağı kaybeden ABD ordusu 'Kayıp F-35 savaş uçağını bulmamıza yardım edin' diyerek halka çağrı yapmıştı. ABD'nin dünyanın en pahalı jetini kaybetmesi sosyal medyada alay konusu olmuştu.

TRHaber Gazze'den bildiriyor. İnci’nin Gazze günlükleri-2 TRHaber Gazze'den bildiriyor. İnci’nin Gazze günlükleri-2 Haberi Görüntüle

TOPLAMA F-35 PROJESİ

Tüm yaşanan gelişmeler sonrası ABD yine dünyanın alay konusu oldu. Sosyal medyada düşen bir F-35 fotoğrafında, ABD'li Lockheed Martin sorunları bitmeyen F-35'lerden toplama jet yapmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, ABD'de yıllar önce biri burun çarpması diğeri motor yangını ile hasar gören iki F-35A Müşterek Taarruz Uçağının savaş uçağı, hasarsız kısımları "Franken-bird"  (FRANKENSTEIN) yöntemi ile birleştirilerek tek bir hasarsız uçağa çevirmeye çalışıyor.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading