Yandex Metrica

Tepkiler geri adım attırdı! Biden'dan İsrail'e mesaj: Savaşı durdurun!

Tepkiler geri adım attırdı! Biden'dan İsrail'e mesaj: Savaşı durdurun!

7 Ekim'de başlayan soykırımın en büyük destekçisi ve sponsoru, ABD gelen tepkiler üzerine geri adım atmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ABD basını aracılığıyla İsrail'i desteklemiyoruz tarzı haberler yaptıran Biden, şimdi de sosyal medyadan savaşı durdurun açıklamasında bulundu. ABD Başkanı Biden, "Savaşmaya devam etmek Hamas'a istediğini vermek olur." ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 22:27

Tüm dünyanın gözü önünde Gazze'de soykırım yapan İsrail'e maddi ve manevi olarak tüm desteğini sunan ABD, dünya ve ABD vatandaşlarından gelen tepkiler sonrası geri adım atmaya başladı. Daha önce yaptığı açıklamalarla tam bir ateşkesin Hamas'a yarayacağını belirten ABD Başkanı Biden, "Savaşmaya devam etmek Hamas'a istediğini vermek olur." şeklinde yeni bir açıklama yaptı.

Koca bir ülke neredeyse sular altında kaldı: Acı tablo! 40 can kaybı, 347 yaralı! Koca bir ülke neredeyse sular altında kaldı: Acı tablo! 40... Haberi Görüntüle

"SAVAŞ HAMAS'A YARAR"

Sosyal medya hesabı üzüerinden açıklama yapan ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in adını geçirmeden, savaşa ve öldürmeye devam etmenin Hamas'a istediğini vermek olacağını belirtti.

Rus medyası iş başında: Biden'ın adaylıktan çekilmesiyle dalga geçtiler! Muz Cumhuriyeti! Rus medyası iş başında: Biden'ın adaylıktan çekilmesiyle dalga geçtiler! Muz... Haberi Görüntüle

"SAVAŞI DURDURUN"

"Hamas bir terör saldırısı düzenledi çünkü İsraillilerle Filistinlilerin yan yana barış içinde yaşamaları kadar korktuğu başka bir şey yok" diyen Biden, "Teröre, şiddete, öldürmelere ve savaşa devam etmek Hamas'a istediğini vermek olur. Bunu yapamayız." ifadelerine yer verdi. 

Yunan adasına giden Türklerin yüzüne tükürdüler: Küfür gibi menü kapağını hiç önemsemedi! Yunan adasına giden Türklerin yüzüne tükürdüler: Küfür gibi menü kapağını... Haberi Görüntüle

KALICI ATEŞKES OLUR MU?

ABD Başkanı Biden'ın bu açıklamaları bölgede kalıcı bir ateşkes için çalışmaların devam edeceği şeklinde yorumlandı. Daha önce ateşkese olumlu yönde bakmayan Beyaz Saray önceki açıklamalarında, kalıcı bir ateşkesin sadece Hamas'ı güçlendirmeye yarayacağını belirtmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading