Yandex Metrica

Sitede Ara

Tel Aviv'de füze alarmı! Kassam Tugayları füze saldırısına başladı

Tel Aviv'de aylardır ilk kez roket alarmı verildi. Hamas Refah'tan İsrail'e binlerce füze saldırısı düzenledi. Hamas'tan yapılan açıklamada, "Sivillere yönelik Siyonist katliamlara misilleme" yaptık denildi.

Dünya

26.05.2024, 18:16

Aylar sonra ilk kez Tel Aviv bölgesinde  roket alarmı duyuldu. Kassam Tugayları, İsrail'in sivillere yönelik 'katliamlarına' karşılık olarak İsrail’in başkenti Tel Aviv'i füzelerle vurduk. açıklamasında bulundu.

Top İsrail'de: Hamas, ateşkes planına dair cevabını Mısır ve Katar'a iletti Top İsrail'de: Hamas, ateşkes planına dair cevabını Mısır ve Katar'a... Haberi Görüntüle

SİVİL KATLİAMLARA MİSİLLEME

Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları İsrail'in başkenti Tel Aviv'e 'büyük füze saldırı' başlattığını duyurdu. Aylar sonra ilk kez Tel Aviv'de roket sirenleri çalarken Hamas Telegram kanadından yayınladığı bildiride "Sivillere yönelik Siyonist katliamlara" misilleme değerlendirmesinde bulundu.

Füze saldırısının boyutu veya bunun sonucunda ortaya çıkan hasar veya can kaybı hakkıda daha fazla ayrıntı verilmezken, Kassam Tugayları'nın roketleri nedeniyle Tel Aviv yakınlarındaki Bnei Brak şehrinde yangın çıktı.

İsrail Ordu Radyosu'ndan yapılan açıklamada, "Refah bölgesinden İsrail'in kalbine yaklaşık 12 füze fırlatıldı." denildi.

133 çalışan aynı sözü söyledi: Apple, işçilerin bağışlarını İsrail ordusuna gönderiyor iddiası! 133 çalışan aynı sözü söyledi: Apple, işçilerin bağışlarını İsrail ordusuna... Haberi Görüntüle

TÜNELDE KASSAM RÜZGARI

Öte yandan dün Hamas'ın askeri kanadının sözcüsü Ebu Ubeyde çok sayıda İsrail Özel Harekat askerinin Hamas tünellerinde esir alındığını duyurdu. Ubeyde yaptığı açıklamada, "Mücahitlerimiz Cibaliye'de öğleden sonra bir grup İsrail askerini tünellere çekti ve esir aldı." ifadelerini kulandı.

Kassam Tugayları tarafından yayınlanan bir videoda İsrail askeri olduğu belirtilen ve yaralı görünen bir askerin Gazze'deki tünellerin birinin içerisinde sürüklenerek bir yere götürüldüğü görüldü. Ayrıca Tam teçhizatlı İsrail özel kuvvetleri askerlerini öldüren, teçhizatsız ve terlikle savaşan Hamas güçleri sosyal medyada gündem oldu.

Habere Tepki Ver

17

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading