Yandex Metrica

Tayland donanması kendi savaş gemisini vurdu: Çok sayıda asker yaralı

Tayland donanması kendi savaş gemisini vurdu: Çok sayıda asker yaralı

Tayland Donanması’na ait bir savaş gemisinden kazayla ateşlenen top mermisi, başka bir savaş gemisine isabet etmesi sonucu 2’si ağır olmak üzere 13 asker yaralandı.  

Dünya

23.03.2024, 22:16

Güney Asya ülkelerinden Tayland’da bir savaş gemisi "dost ateşiyle" vuruldu. Tayland donanmasına mensup çok sayıda askerin yaralandığı bildirildi. 

Tayland’ın Chonburi eyaletinde yer alan Sattahip Deniz Üssü’nde yerel saatle 11.50 sıralarında Tayland Donanması’na ait bir savaş gemisinden kazayla ateşlenen top mermisi, başka bir savaş gemisine isabet etti.

İsrail basını duyurdu: İran'a 'açık ve etkili' cevap verilecek İsrail basını duyurdu: İran'a 'açık ve etkili' cevap verilecek Haberi Görüntüle

SAVAŞ GEMİSİ BAŞKA BİR SAVAŞ GEMİSİNİ VURDU

HTMS Chonburi gemisinden henüz nedeni tespit edilemeyen bir ateşleme sonucu fırlayan top mermisinin aynı limanda bulunan HTMS Khirirat gemisine isabet etmesi sonucu yangın çıktı.

İsrailli aşırı sağcı bakandan insanlık dışı öneri: Teslim olanlar idam edilsin İsrailli aşırı sağcı bakandan insanlık dışı öneri: Teslim olanlar idam... Haberi Görüntüle

2'Sİ AĞIR 13 ASKER YARALANDI

Hasar alan HTMS Khirirat gemisinde çıkan yangında 2’si ağır olmak üzere 13 asker yaralandı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edilirken, Tayland Donanması olayla ilgili henüz resmi açıklama yapmadı.

Top mermisinin ateşlendiği HTMS Chonburi gemisinin dün akşam askeri tatbikattan üsse döndüğü ve mühimmatını boşaltılmamış olduğu ifade edildi.

Kazanın yaşandığı donanma üssünün çevresi güvenlik çemberine alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading