Yandex Metrica

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Kendi halkını 10 yılı aşkın süredir bombalarla katleden, ülkeden sürgün eden Esed rejimi Şam'da Noel kutlaması yaptı. İşte 'öteki Suriye'den, Batı'ya verilmeye çalışılan sakil Noel mesajı.

Dünya

23.01.2024, 18:33

2011 yılından bu yana halkını çoluk çocuk demeden katleden, yüz binlerce kişiyi öldüren, milyonlarca Suriyeliyi mülteci haline getiren Beşar Esad yönetimi, Şam'da dev bir Noel kutlaması yaptı. 

F-16'dan Eurofighter'a tüm kritik bilgiler ele geçirildi: Dâhiyane plan tıkır tıkır işliyor F-16'dan Eurofighter'a tüm kritik bilgiler ele geçirildi: Dâhiyane plan tıkır... Haberi Görüntüle

ÖTEKİ SURİYE'DEN 'BATI YANLISI REJİM' PR'I

Salgın nedeniyle Batılı ülkeler Noel etkinliklerini iptal ederken, Şam rejimi Noel kutlamalarını finanse ederek binlerce rejim yanlısı Sueiyeli ile Batı'ya mesaj verdi. Noel kutlamalarıyla ülkede her şey yolundaymış izlenimi oluşturmayı amaçlayan rejimin dünyaya vermek istediği ana görüntü, seküler ve Batı'yla eşgüdüm halinde bir Suriye fotoğrafı. 

Ancak Batılı ülkeler de dahil dünyanın bildiği somut gerçek milyon dolar harcayıp başkent Şam’da Noel kutlaması yapan Esed rejiminin, 5 milyon Suriyeliyi kamplarda hayatta kalma mücadelesine hapsetmiş olduğu. 

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Suriye'de dev Noel kutlaması!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading