Yandex Metrica

Suçlamalar düştü: Fransa'daki Müslümanlara ait okul kapanmayacak

Suçlamalar düştü: Fransa'daki Müslümanlara ait okul kapanmayacak

Fransız mahkemesi Müslümanlara ait ortaokul için verilen kapatma kararını bozdu. Mahkeme, valiliğinin okula 1500 avro ödemesine de hükmetti.

Dünya

23.04.2024, 20:15

Fransa'da idare mahkemesi aldığı kararla Müslüman nüfusu sevindirdi. Nice kentinde bulunan Müslümanlara ait özel okul için verilen kapatma kararı mahkeme tarafından bozuldu.

İşgali perdeleyecek liman inşasına başlandı: ABD askerleri Gazze sahillerinde İşgali perdeleyecek liman inşasına başlandı: ABD askerleri Gazze sahillerinde Haberi Görüntüle

OKULA 1500 AVRO ÖDENECEK

Sosyal medyadan açıklama yapan Nice kentindeki İbn Sina Ortaokulu'nun avukatı Sefen Guez Guez, okulun müdürü Otmane Aissaoui ile kaleme aldıkları ortak açıklamayı paylaştı. Açıklamada Nice İdari Mahkemesi'nin Alpes-Maritimes Valiliğinin İbn Sina Ortaokulu ile ilgili aldığı kapatma kararını bozduğu ve okul hakkındaki "finansal kaynaklarda belirsizlik" suçlamasının da düştüğü belirtildi. Mahkeme ayrıca valiliğin okula mahkeme masraflarını karşılayabilmesi için 1500 avro ödeme yapmasına hükmetti. 

Alpes-Maritimes Valiliği 15 Mart'ta finansal kaynaklarını net olarak bildirmemekle suçladığı Nice'teki İbn Sina Ortaokulu'nu kapatma kararı almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading