Yandex Metrica

Soykırımcı İsrail'in destekçilerinden KFC, Gazzelilerin acılarıyla dalga geçti: Tepkiler üzerine geri adım attılar

Terör devleti İsrail'in Gazze'de katliamı devam ederken İsrail destekçisi markalar da boykota rağmen boş durmuyor. Gazze'de yerinden edilen siviller çadırlarda ve tavuk kümeslerinde yaşamaya çalışırken KFC yayınladığı son reklamıyla büyük bir skandala imza attı. İnfial uyandıran reklam sosyal medyada tepki çekince KFC geri adım atıp, özür dilemek zorunda kaldı.  

Dünya

01.05.2024, 00:54

Terör devleti İsrail Gazze'de aylardır sürdürdüğü katliam ile 29 binden fazla masum sivili şehit ederken 69 binden fazla sivili ise ağır yaralandı.

İsrail teröründen kaçmak isteyen Gazzeliler yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kaldı. Gazze'de İsrail ordusunun gerçekleştirdiği saldırılar sonucunda bölgedeki binaların yarısından fazlası yıkıldı. Bu durum, Gazze'de yaşayan 2,3 milyon sakinin yüzde 85'inin sığındığı Refah'ı aşırı kalabalık hale getirerek yaşanmaz bir durum oluşturdu.

Soykırımcı İsrail destekçisi gıda markası KFC büyük bir skandala imza attı.

Boğaz manzaralı evlerin yarı fiyatına içinde malikâne bulunan ada satıyorlar: Hem de tam 6,5 dönüm! Boğaz manzaralı evlerin yarı fiyatına içinde malikâne bulunan ada satıyorlar:... Haberi Görüntüle

ÇADIRLARDA VE TAVUK KÜMESLERİNDE KALIYORLAR

Milyonlarca Filistinli, çaresizlik içinde ne yapacaklarını düşünüyor ve bölge adeta insani bir krizle karşı karşıya kalmış durumda. Refah'ta yaşamaya çalışan Gazzeliler çaresizlikten artık tavuk kümeslerinde de kalmaya başladı.

Trump, suikast girişimi sonrası ilk kez kürsüde: Ölümden nasıl döndüğünü anlattı Trump, suikast girişimi sonrası ilk kez kürsüde: Ölümden nasıl döndüğünü... Haberi Görüntüle

İSRAİL DESTEKÇİSİ KFC'DEN DALGA GEÇER GİBİ REKLAM

Gazze'deki insanlık dramı devam ederken İsrail destekçisi gıda markası KFC büyük bir skandala imza attı.

İsrail'e destek veren markalara uygulanan boykota rağmen Gazze'deki dramla dalga geçmeye çalışan KFC son reklamında #NoTentsJustChicken (Çadır yok sadece tavuk) etiketini kullandı.

Soykırımcı İsrail destekçisi gıda markası KFC büyük bir skandala imza attı.

Türkiye'de üretecekler dünyaya satacaklar! Avrupa devi fabrikayı Konya'ya kurdu: Tonlarca mühimmat üretilecek Türkiye'de üretecekler dünyaya satacaklar! Avrupa devi fabrikayı Konya'ya kurdu: Tonlarca... Haberi Görüntüle

TEPKİ ÇEKİNCE GERİ ADIM ATTILAR

Gazzelilerin çektiği acıyla alay eden Fast food firması KFC reklamın büyük tepkilere neden olmasının ardından tartışmalı gönderiyi apar topar sildi.

Daha sonra açıklamada bulunan şirketin sözcüsü, kampanyanın Orta Doğu’daki çatışmayla herhangi bir bağlantısı olmadığını ve neden oldukları yanlış anlaşılma için özür dilediklerini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading