Yandex Metrica

Sitede Ara

SON DURUM: Tutuklamalar başladı! ABD'li Filistin yanlısı üniversite öğrencileri tek tek gözaltına alınıyor

SON DURUM: Tutuklamalar başladı! ABD'li Filistin yanlısı üniversite öğrencileri tek tek gözaltına alınıyor

Columbia Üniversitesi'nde başlayan İsrail karşıtı protestolar, tüm Amerikan üniversitelerini yangın yerine çevirdi. Soykırım destekçisi ABD hükümeti, Filistin yanlısı öğrencileri gözaltına alarak tek tek tutuklamaya başladı. İşte ABD üniversitelerindeki son durum...  

Dünya

12.05.2024, 10:20

Siyonist İsrail'e, ABD'nin önde gelen üniversitelerinde bulunan öğrencilerden gelen tepki çığ gibi büyüyor. Geçtiğimiz hafta Columbia Üniversitesi'nde başlayan Gazze'ye destek protestoları, tüm üniversiteleri sarmış durumda.

ABD'nin 8 Elit Üniversitesi arasında okuyan öğrenciler, hayatları boyunca baskı görecek olmalarına rağmen Gazze halkının yanında durmaya tereddütsüz devam ediyor. İş birlikleri geri çekilen öğrenciler, polisin sert müdahalesi ve gözaltına alınmalara rağmen Gazze'yi desteklemekten geri adım atmadı.

Ek iş aramaya başlayın: Ekonomik çöküş başladı! Her şey çok kötü olacak... Ek iş aramaya başlayın: Ekonomik çöküş başladı! Her şey çok... Haberi Görüntüle

WASHINGTON ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ TUTUKLANDI!

İsrail'i protesto eden Washington Üniversitesi öğrenciler, ABD Başkanı Joe Biden'ın talimatıyla yaka paça gözaltına alınarak tutuklanıyor. 

Gazze için destek gösterisi düzenleyen üniversite öğrencileri, Cumartesi gününden bu güne kadar 80'den fazla kişinin tutuklandığını, 100'den fazla kişinin ise gözaltına alındığını açıkladı.

LGBT ve PKK paçavrasın onay: Filistin bayrağına yasak! Eurovision'da Gazze hazımsızlığı LGBT ve PKK paçavrasın onay: Filistin bayrağına yasak! Eurovision'da Gazze... Haberi Görüntüle

ARIZONA EYALET ÜNİVERSİTESİ'NDE 72 KİŞİ TUTUKLANDI...

Arizona Eyalet Üniversitesi yetkilileri, ABD'li polislerin sert müdahalelerde bulunarak, Cuma gününden itibaren kampüste toplamda 72 kişiyi tutukladığını açıkladı.

Ohio Eyalet Üniversitesi kampüsüne bakan bir cepheye keskin nişancı yerleştirildi.

Arrow 3 üretimini kesintiye uğrayabilir: İşçiler iş bırakmaya hazırlanıyorlar Arrow 3 üretimini kesintiye uğrayabilir: İşçiler iş bırakmaya hazırlanıyorlar Haberi Görüntüle

KESKİN NİŞANCILAR ÇATIYA YERLEŞTİRİLDİ

Ohio Eyalet Üniversitesi'nde Filistin yanlısı göstericilere sert müdahaleler devam ediyor. Son olarak üniversite kampüsüne bakan bir çatıya, keskin nişancıların konuşlandığı görüldü.

Üniversite yönetimi keskin nişancıların, ABD Başkanı Biden'ın talimatıyla konuşlandığını belirtti.

Başarılı pusu: Kassam Tugayları, İsrail askerlerini kendi F16 füzeleriyle vurdu! Başarılı pusu: Kassam Tugayları, İsrail askerlerini kendi F16 füzeleriyle vurdu! Haberi Görüntüle

DEKAN YARDIMCISI GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI!

Indiana Üniversitesi Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn, Gazze'ye destek olan öğrencilerinin gözaltına alınmasının ardından, Filistin destekçilerinin arasına katıldı. Dunn, ''Burada olduğum için işimi kaybedebilirim. Ama oturup izleyemezdim.'' ifadelerini kullandı.  

Hamas'tan Hasan Saklanan için taziye mesajı: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz Hamas'tan Hasan Saklanan için taziye mesajı: Mescid-i Aksa şehidi ilan... Haberi Görüntüle

ABD TARİHİNİN EN BÜYÜK SEFERBERLİĞİ GAZZE İÇİN!

Vietnam Savaşı'ndan bu yana savaşa ve ABD askeri-endüstriyel kompleksine karşı en büyük seferberliklerden biri olarak görüldü.

ABD'de bulunan 30 üniversiteyi kapsayan Gazze'ye destek gösterileri, hükümeti oldukça rahatsız etti. Gözaltına alınan öğrencilerin sayısının 500'ü geçtiği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading