Yandex Metrica

Son dakika: Yunanistan'dan Rusya'yı çıldırtacak hamle! Rus tankerine el koydu

Son dakika: Yunanistan'dan Rusya'yı çıldırtacak hamle! Rus tankerine el koydu

Son dakika: Avrupa ve Rusya arasında Ukrayna gerilimi devam ediyor. Son olarak Yunanistan AB yaptırımlarını bahane ederek bir Rus tankerine el koydu. Bununla yetinmeyen Yunanistan ardından petrol taşıyan bir Rus tankerine daha el koydu. Böylelikle el konulan tanker sayısı 2'ye yükseldi.

Dünya

23.01.2024, 19:09

Avrupa ve Rusya arasındaki Ukrayna gerilimi devam ederken Rusya'ya ağır yaptırımlar Avrupa ülkeleri tarafından uygulanmaya devam ediyor.

Yunanistan'da sokağa çıkma yasağı! Santorini karantina altına alındı: Kelimenin tam anlamıyla kaos var Yunanistan'da sokağa çıkma yasağı! Santorini karantina altına alındı: Kelimenin tam... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN RUS TANKERİNE EL KOYDU

Son olarak Rusya Gemicilik Bakanlığı, Yunanistan'ın Rus tankerine el koyduğunu duyurdu. Kararın AB yaptırımları kapsamında alındığı belirtiliyor. Yunanistan petrol taşıyan bir Rus tankerine daha el koydu. Böylelikle el konulan tanker sayısı 2'ye yükseldi.

Hedef Berlin! Alman generalden Rusya uyarısı: Her yıl 1.000'den fazla tank üretiyorlar Hedef Berlin! Alman generalden Rusya uyarısı: Her yıl 1.000'den fazla... Haberi Görüntüle

EĞRİBOZ ADASI'NIN GÜNEYİNDEKİ BİR KOYDA DURDURULDU

Yunan "Kathimerini" gazetesinin haberine göre, Rusya bandıralı "Pegas" adlı gemi, petrol yükünü Mora Yarımadası'nda başka bir gemiye transfer etmek üzere yolda olduğu sırada kötü hava koşulları nedeniyle yöneldiği Eğriboz Adası'nın güneyindeki bir koyda durduruldu.

Hamas'tan Eş-Şati katliamı tepkisi: 'ABD'nin örtbas ettiği İsrail'in yeni bir savaş suçudur' Hamas'tan Eş-Şati katliamı tepkisi: 'ABD'nin örtbas ettiği İsrail'in yeni bir... Haberi Görüntüle

KOYDAN ÇIKIŞ İZNİ VERİLMEDİ

Yunan Sahil Güvenlik yetkilileri, koydan çıkışına izin vermedikleri petrol tankerine yönelik kararın, AB ve NATO'nun Rusya'ya uyguladığı yaptırımlara ilişkin yönergelere göre ülkenin kara para aklamayla mücadele kurumunca verildiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading