Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67797.25

%0.5 expand_less

Son dakika: Pentagon'da şok! ABD Savunma Bakanı yoğun bakıma alındı: İşte ilk açıklama

Son dakika: Pentagon'da şok! ABD Savunma Bakanı yoğun bakıma alındı: İşte ilk açıklama

Son dakika haberleri... Pentagon'dan yapılan açıklamaya göre, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, yoğun bakıma alındı. Söz konusu açıklamanın devamında Lloyd Austin'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapılırken, Austin'in ne kadar hastanede kalacağının meçhul olduğu bildirdi.

Dünya

26.02.2024, 06:26

Nükseden mesane sorunu nedeniyle kaldırıldığı hastanede, yoğun bakıma alınana, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin için Pentagon'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'nden doktorların Austin'in sağlığına dair bilgilendirmeleri paylaşıldı.

KKTC'den Türkiye'ye çağrı: 'Kıbrıs’ta hava ve deniz üssü kurma vakti geldi' KKTC'den Türkiye'ye çağrı: 'Kıbrıs’ta hava ve deniz üssü kurma vakti... Haberi Görüntüle

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Pentagon'dan yapılan açıkalamada, Austin'in acil mesane sorunu nedeniyle gün içerisinde hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, yapılan testler ve değerlendirmeler sonrası destekleyici tedavi ve yakın izleme amacıyla yoğun bakım ünitesine nakledildiği belirtildi.

Akdeniz'de gövde gösterisi! Komşunun dizleri titremeye başladı: Türk donanması 50 gemiyle geçit töreni yapacak Akdeniz'de gövde gösterisi! Komşunun dizleri titremeye başladı: Türk donanması 50... Haberi Görüntüle

"NE ZAMAN TABURCU OLACAĞI BELİRSİZ"

Söz konusu açıklamanın devamında Bakan Austin'in ne kadar hastanede kalacağının bilinmediği belirtilirken, mesane sorununun umulan tam iyileşme sürecini değiştirmesinin beklenmediği ifade edildi. Ayrıca açıklamada, "Kanser prognozu mükemmel durumda. Bakanın durumuna dair güncellemeler en kısa sürede yapılacak." ifadesi kullanıldı.

Soykırımcı İsrail'den Gazze'de ateşkes açıklaması: Biden-Netanyahu görüşmesi gerekçe gösterildi Soykırımcı İsrail'den Gazze'de ateşkes açıklaması: Biden-Netanyahu görüşmesi gerekçe gösterildi Haberi Görüntüle

KANSER TEŞHİSİ KONULMUŞTU

Öte yandan Bakan Austin'e geçen yılın Aralık ayında prostat kanseri teşhisi konulurken, Austin, 22 Aralık'ta operasyon geçirmişti. Gelişen komplikasyonlar nedeniyle 1 Ocak'ta aşırı sancıyla hastaneye kaldırılan Austin, yoğun bakıma alınmış, 15 Ocak'a kadar tedavisi hastanede devam etmişti. Austin, 29 Ocak'a kadar evinden çalışmaya devam etmişti.

İşgalci İsrail ordusu BM'ye ait okulu vurdu: Saldırıda en az 20 Filistinli hayatını kaybetti! İşgalci İsrail ordusu BM'ye ait okulu vurdu: Saldırıda en az... Haberi Görüntüle

BEYAZ SARAY GÜNLER SONRA ÖĞRENDİ

Ayrıca yaşanan gelişmelerden haberi olmayan Beyaz Saray, Austin'in hastaneye kaldırılışını 5 Ocak'ta ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile ilk kez öğrenmişti. Açıklamanın ardından Başkan Joe Biden dahil üst düzey yöneticilerin yanı sıra Pentagon yetkilileri ve Kongre üyelerinin, Austin'den durum hakkında rapor istediği bildirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading