Son dakika: Kraliçe Elizabeth doktor gözetiminde!

Son dakika: Kraliçe Elizabeth doktor gözetiminde!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı söylenildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a yola çıktı.

Dünya

23.01.2024, 19:46

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Ülkenin yeni Başbakan'ı Liz Truss'ın tebrik kabulünde bile Balmoral'daki şatosundan ayrılamayan kraliçenin sağlık durumunun kötüleştiği bilgisi paylaşıldı.

Arnavutluk'ta tesisler hazır! İngiltere'nin tartışmalı göçmen modelini İtalya'da örnek aldı! Arnavutluk'ta tesisler hazır! İngiltere'nin tartışmalı göçmen modelini İtalya'da örnek aldı! Haberi Görüntüle

SARAY TARAFINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, bu sabah yapılan kontroller sonrasında doktorların sağlık durumundan endişe duyduğu gerekçesiyle Kraliçe 2. Elizabeth'in tıbbi gözetim altına alındığı kaydedildi. Balmoral Kalesi İskoçya'da bulunuyor ve kraliçenin dinlenme ve tatil yeri olarak biliniyor. Saraydan yapılan açıklama sonrasında kraliçenin aile üyelerinin son gelişmelerle ilgili olarak bilgilendirildiği söylendi. 96 yaşındaki Kraliçe 2. Elizabeth, doktorların tavsiyesi üzerine dünkü programını da iptal etmiş ve istirahate çekilmişti.

Kraliçenin en büyük oğlu ve tahtın varisi Prens Charles'ın Balmoral'a vardığı ve torunu Prens William'ın da acilen yola çıktığı ülkeden gelen son haberler arasında bulunuyor.

Balkanlar'da sömürge yarışı: 2 milyar avro kimin olacak? Lityum hazinesi için kıyasıya rekabet başladı Balkanlar'da sömürge yarışı: 2 milyar avro kimin olacak? Lityum hazinesi... Haberi Görüntüle

YENİ BAŞBAKAN LIZ TRUSS AÇIKLAMA YAPTI

İngiltere Başbakanı Liz Truss, "tüm ülkenin" son gelişmeleri büyük bir kaygıyla izlediği bilgisini verdi.

Kraliçe 2. Elizabeth, Salı günü Truss'ı başbakan olarak atamış; sağlık durumu sebebiyle bu tören Londra'da değil, Balmoral Kalesi'nde yapılmıştı.

Eski Avrupa Parlamentosu Milletvekili Mick Wallace'tan İsrail'e sert tepki: İsrail BM'den çıkarılmalıdır! Eski Avrupa Parlamentosu Milletvekili Mick Wallace'tan İsrail'e sert tepki: İsrail... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE KİLİSESİ PAYLAŞIMDA BULUNDU

İngiltere Kilisesinin lideri ve en yetkili piskoposu olan Canterbury Başpiskoposu Justin Welby de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Justin Welby "Ulusumuzun duaları kraliçeyle" dedi.

İran'dan Basra Körfezi'nde flaş operasyon: 3 gemiye el konuldu İran'dan Basra Körfezi'nde flaş operasyon: 3 gemiye el konuldu Haberi Görüntüle

BBC NEWS SUNUCUSU YAYINA SİYAH KRAVAT VE TAKIM ELBİSEYLE ÇIKTI

BBC, logosunu kırmızıdan siyaha çevirdi ve Prens Charles'ın Kraliçe Elizabeth'in yanına gittiğini yazdı. BBC News sunucusu da yayına siyah kravat ve takım elbiseyle çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading