Yandex Metrica

SON DAKİKA: İsrail ordusuyla Mısır ordusu arasında çatışma çıktı: Ölü ve yaralılar var!

SON DAKİKA: İsrail ordusuyla Mısır ordusu arasında çatışma çıktı: Ölü ve yaralılar var!

İsrail ordusu, Refah Sınır Kapısı'nda Mısır askerleri ile çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada bir mısır askeri öldü. İsrailli ve Mısırlı yetkililer olayı araştırmaya devam ediyor.  

Dünya

27.05.2024, 17:46

İsrail askerleri, Mısır askerlerinin IDF kuvvetlerine ateş açtığını iddia etmesinin ardından Mısır askerleriyle çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada Mısırlı bir asker vurularak öldürüldü. Çatışmanın ardından IDF yetkilileri detayları doğruladı ve konunun soruşturma altında olduğunu ve Mısır tarafıyla görüşmelerin gerçekleştiğini belirtti.

Mısır Devlet Başkanı El Sisi, yakın zamanda Amerikan Kongresi'nden bir heyetle yaptığı toplantıda, İsrail'in Refah'taki operasyonlarına ilişkin iddiasının tehlikeleri konusunda uyarmıştı.

Dünyanın ateşi çıktı! Korkutan rapor: Gezegenimiz ile Rus ruleti oynuyoruz Dünyanın ateşi çıktı! Korkutan rapor: Gezegenimiz ile Rus ruleti oynuyoruz Haberi Görüntüle

MISIR ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

El Cezire, İsrail medyasına dayandırarak sınır hattındaki çatışmada 1 Mısır askerinin İsrail Ordusu tarafından öldürüldüğünü açıkladı.

Hazine avcılarının hayallerini süsleyen keşif: 1000 yıllık hazine tüyleri diken diken etti Hazine avcılarının hayallerini süsleyen keşif: 1000 yıllık hazine tüyleri diken... Haberi Görüntüle

İSRAİL ORDU RADYOSU ANONS GEÇTİ!

İsrail Ordu Radyosu, kaynaklardan alıntı yaparak: ''Çatışmayı başlatan Mısır tarafıydı'' dedi.

Savaş çanları bangır bangır çalıyor: Üçüncü Dünya Savaşı Ortadoğu'da değil işte orada çıkacak Savaş çanları bangır bangır çalıyor: Üçüncü Dünya Savaşı Ortadoğu'da değil... Haberi Görüntüle

YETKİLİLER TEMASA GEÇTİ

IDF'nin Mısırlı askerlerin IDF güçlerine ateş açtığını iddia etmesi üzerine IDF askerleri Mısırlı askerlerle çatışmaya girdi. IDF ayrıntıları doğruladı ve ateşi kesmek için Mısırlılarla temas kurdu. 

Ayrıntılar geliyor...

Habere Tepki Ver

1

2

2

0

0

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading