Yandex Metrica

Son dakika: ABD Bağımsızlık Günü yürüyüşüne silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Gelen son dakika haberine göre ABD'nin Chicago kentindeki 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamalarında silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonucu en az 6 kişi ölürken, 24 kişi de yaralandı. Olay yerinden kaçan saldırganın yakalanamadığı belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 19:30

ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Chicago kentinde düzenlenen Bağımsızlık Günü yürüyüşünde silah sesleri duyuldu. Gelen ilk haberlere göre saldırıda en az 6 kişi hayatını kaybederken 24 kişi de yaralandı.
Saldırının Chicago'nun 15 kilometre kuzeyindeki Highland Park bölgesinde gerçekleştiği bildirildi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde silah seslerinin duyulmasının ardından insanların panik halinde kaçıştığı görüldü. 

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan uyarı: 'Gazze gibi oluruz' KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan uyarı: 'Gazze gibi oluruz' Haberi Görüntüle

"20-25 EL SİLAH SESİ DUYDUM"

Diğer yandan Miles Zaremski isimli bir tanık, 20-25 el silah sesi duyduğunu ve kanlar içinde yerde yatan bir kişi gördüğünü söyledi. Yaşananlar sonrası olay yerine birçok sağlık ve güvenlik ekibi yönlendirildi. Yerel yetkililer, saldırganın halen yakalanamadığını ve tehlikenin devam ettiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading