Yandex Metrica

Şok eden olay! Yaşlı adamın garajından tank çıktı

Şok eden olay! Yaşlı adamın garajından tank çıktı

Almanya'da 84 yaşındaki bir adamın garajından çıkan tank, görenleri şaşırtırken, yaşlı adama rekor seviyede ceza kesildi.

Dünya

29.02.2024, 14:50

Almanya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 84 yaşındaki adamın garajından çıkan 2'nci Dünya Savaşı döneminden kalma tank herkesi şaşırttı.  400 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Casus İHA ile F-35 üssünü saniye saniye kaydettiler: İşgalciyi rezil eden kayıtlar dünyanın gündeminde Casus İHA ile F-35 üssünü saniye saniye kaydettiler: İşgalciyi rezil... Haberi Görüntüle

GARAJDAN ÇIKARILMASI 9 SAAT SÜRDÜ

Almanya’nın Heikendorf kasabasında yaşayan yaşlı adamın garajında Nazi dönemine ait 1943 Panther tankı olduğu tespit edildi. 9News'un haberine göre, ismi gizli tutulan adamın Almanya'nın Savaş Silahları Kontrol Yasasını ihlal ettiği anlaşıldı ve bu ilginç suçu ona pahalıya mâl oldu. Çünkü yaşlı adam 400 bin dolarlık rekor para cezası verildi. 84 yaşındaki ihlalcinin garajında ayrıca bir uçaksavar topu, çeşitli saldırı tüfekleri ve tabancalar da ele geçirilirken, bulunan başka Nazi dönemi silahları sebebiyle de 14 ay ertelenmiş hapis cezası verildi. Yetkililerin, ağırlığı 50 bin kilogram ve uzunluğu 6.7 metre olan tankı garajdan çıkarma çalışmaları ise 9 saat sürdü.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading