Yandex Metrica

Siyonizm küçük çocukların beynini işte böyle yıkıyor! Büyüyünce ne olacaksın? Asker olacağım, Arapları öldüreceğim

Siyonizm küçük çocukların beynini işte böyle yıkıyor! Büyüyünce ne olacaksın? Asker olacağım, Arapları öldüreceğim

Tüm dünyanın gözü önünde Gazze'de kadın, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeden soykırım yapan İsrail, saldırılarında ateşkese rağmen devam ediyor. Binlerce çocuğu katleden işgalcilerin planı sanıldığından çok daha büyük. Son olarak sosyal medyada dolaşıma giren görüntülerde Siyonist bir annenin çocuğuna Arap nefreti aşılaması tepkileri çekti. Söz konusu videoda küçük çocuk annesinin "Büyüyünce ne olacaksın?" sorusuna "Asker olacağım, Arapları öldüreceğim" diyerek cevap verdi.

Dünya

23.01.2024, 21:46

7 Ekim'den bu yana dünya tarihinin en büyük, en gaddar, en acımasız soykırımını yapan İsrail, saldırılarında genellikle kadın ve çocukları hedef almaya devam ediyor.

Hamas ile girdikleri sıcak çatışmalarda ağır kayıplar veren işgal ordusu çocuklarına nefreti aşılıyor.

Son olarak sosyal medyada viral olan görüntüler Siyonizmin ne denli tehlikeli bir yapı olduğunu bir kez daha gösterdi. Yahudi bir annenin küçücük çocuğun kalbine ektiği nefret tohumları tepkilere neden oldu.

Yunanistan tatilinde ortadan kaybolmuştu! Minik bebeğin izine  33 yıl sonra rastlandı! Yunanistan tatilinde ortadan kaybolmuştu! Minik bebeğin izine 33 yıl sonra... Haberi Görüntüle

"ASKER OLACAĞIM ARAPLARI ÖLDÜRECEĞİM"

Sosyal medyada milyonlarca izlenen ve viral olan görüntülerde İsrailli Siyonist ailenin yetiştirdiği kız çocuğu verdiği cevaplarla şoke etti.

Yahudi annenin "Büyüyünce ne olacaksın?" sorusunu cevaplayan küçük kız çocuğu, "Asker olacağım, Cipe atlayıp gidip Arapları öldüreceğim" dedi.

Annesinin bu cevap sonrası "Harika!" cevabı vermesi ise Siyonizmin ne denli tehlikeli bir yapı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading