Yandex Metrica

Sitede Ara

Siyonist İsrail askerinden Kuran-ı Kerim'e alçak saldırı

Siyonist İsrail askerinden Kuran-ı Kerim'e alçak saldırı

Bir İsrail askeri Gazze'deki saldırılar sırasında Kur'an-ı Kerim'i alevlerin arasına attı ve o anları yayınladı. Filistin medyası söz konusu olayın Refah'ta geçtiğini yazdı. İsrail ordusu ise büyük skandal sonrası soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Dünya

25.05.2024, 15:05

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 36 bine yakın masum Filistinliyi katletti. 8 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 79 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Yerinden edilmiş 1,5 milyon insanın yaşadığı Refah kentine geniş kapsamlı operasyon hazırlığı içerisinde olan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu skandallarına bir yenisini daha ekledi.

Zelenskiy'den Çin'e Barış Konferansı tepkisi: Pekin ülkelere baskı yapıyor Zelenskiy'den Çin'e Barış Konferansı tepkisi: Pekin ülkelere baskı yapıyor Haberi Görüntüle

İSRAİL ASKERİ KUR'AN-I KERİM'İ YAKTI

Bir İsrail askeri aylardır abluka altında altında olan yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'deki saldırılar sırasında Kur'an-ı Kerim'i alevlerin arasına attı ve arkadaşı o anları video olarak kayda geçirdi. Söz konusu görüntünün Gazze'nin güneyinde yer alan Refah'ta çekildiği belirtildi.

Ömer Koç ve Kadri Gürsel, Bilderberg toplantısında NATO Genel Sekreteri ile ne yapıyordu? Ömer Koç ve Kadri Gürsel, Bilderberg toplantısında NATO Genel Sekreteri... Haberi Görüntüle

BİNDEN FAZLA YAKMIŞ

Roey Oz isimli İsrail askeri tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkan ve sosyal medya hesabı ortaya çıkan asker görüntülerin gündem olması üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı. Roey Oz, Instagram üzerinden paylaştığı bir başka görüntüde ise şimdiye kadar binden fazla Kur'an-ı Kerim'i yaktığını iddia etti.

İsrail'in ateşkes paniği! Çocuk katilleri BMGK kararına rağmen soykırıma devam ediyor İsrail'in ateşkes paniği! Çocuk katilleri BMGK kararına rağmen soykırıma devam... Haberi Görüntüle

İSRAİL ORDUSUNDAN AÇIKLAMA

İsrail ordusu ise skandalın ardından harekete geçti ve yaşananların araştırıldığını açıkladı. İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, savaş boyunca sık sık İsrail askerlerinin kendilerini kayda aldığı videolar kapsamında uyarmış ve görüntü çekmemelerini söylemişti ancak hem askerler hem de üst düzey subaylar sık sık çektikleri skandalları sosyal medyada yayınladı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading