Yandex Metrica

Sitede Ara

Sinagogda Filistinli çocuğun kuklası asıldı: Soykırım ritüeli kan dondurdu

Genetiği bozulmuş insan topluluğu İsrail'de akılalmaz bir ayin gerçekleştirildi. Bir sinagogda dini ritüel adı altında, katliam şakşakçılığı yapıldı. Söz konusu ayinde Filistinli bir çocuğun kuklası sallandırılırken sevinç gösterileri yapıldı.

Dünya

26.05.2024, 20:09

7 Ekim'den bu yana on binlerece çocuğu katleden Yahudiler kana doymadı. Dini ritüel adı altında bir sinegogda toplanan sapkınlar Filistinli bir çocuğun kuklasını sallandırdı. O anlarda sevinç çığlıkları atan Yahudiler sosyal medyada tepkileri de beraberinde getirdi. 

Yeni salgın alarmı: Vaka sayısı yıl sonunda 1500'e ulaşacak Yeni salgın alarmı: Vaka sayısı yıl sonunda 1500'e ulaşacak Haberi Görüntüle

FİLİSTİNLİ ÇOCUĞUN KUKLASI SALLANDIRILDI

İnfial yaratan görüntülerde ritüel adı altında bir Sinagog'da toplanan insan genetiği bozulmuş Yahudiler akıllara durgunluk veren bir ayin gerçekleştirdi.

Söz konusu görüntülerde Filistinli bir çocuğun kuklasını asan Yahudiler sevinç çığlıkları attı. Tüyleri diken diken eden görüntü sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Denizin dibinden ürküten sesler geliyordu: Hayalet kasabada gizemli keşif Denizin dibinden ürküten sesler geliyordu: Hayalet kasabada gizemli keşif Haberi Görüntüle

NEW YORK'TAKİ KANLI YATAK

Hatırlanacağı üzere New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası bulunmuş bu görüntüler dünya infial yaratmıştı.

Aylar önce ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması dünyanın gündemine oturmuştu. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflardaki kanlı yataklar ve tüneller içerisindeki bebek arabası sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ortaya atılan iddialar kan dondurmuştu.

İddialardan bazıları Sinagogu genişletmek için bazıları ise organ kaçakçılığı ya da çocuk istismarı için tünelin kazılmış olabileceğini öne sürüyordu.

Ukrayna Zirvesi öncesi destek turuna çıktı: Zelenski'den Suudi Arabistan'a ziyaret Ukrayna Zirvesi öncesi destek turuna çıktı: Zelenski'den Suudi Arabistan'a ziyaret Haberi Görüntüle

GAZZE'DE CAN KAYBI ARTIYOR

Öte yandan Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in 233 gündür aralıksız olarak devam eden soykırımına ilişkin bilgi verdi. İsrail ordusu, son 24 saat içerisinde Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği 8 saldırıda 81 Filistinlinin daha yaşamını yitirmesine, 223 Filistinlinin ise yaralanmasına neden oldu.

7 Ekim tarihinden itibaren süren saldırılarda ölenlerin sayısının 35 bin 984'e, yaralı sayısının 80 bin 643'e yükseldiği belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading