Yandex Metrica

Seca Türkiye'de tedavi edilsin! İsrail işkencesi minik bedenlerde... Bombaladılar, yaktılar hastane de bile rahat bırakmadılar!

Seca Türkiye'de tedavi edilsin! İsrail işkencesi minik bedenlerde... Bombaladılar, yaktılar hastane de bile rahat bırakmadılar!

Barbar İsrail ordusunun Cibaliye Mülteci Kampı'nda bulunan konutları hedef alması sonucu yüzünde ve minik bedeninde derin yanıklar oluşan küçük kız çocuğu Seca Cuneyd, acılar içerisinde yaşam mücadelesi veriyor. Katil İsrail ordusunun hastanede bile rahat bırakmadığı Seca acil nakil bekliyor.

Dünya

12.04.2024, 05:03

7 Ekim'de başlayan barbar İsrail zulmü Ramazan ayında da devam ediyor. Gazzelilerin sığındığı Refah kentine kara operasyonu hazırlığı yapan Siyonist ordu yeni soykırım için Gazze Kasabı Netanyahu'dan emir bekliyor.

Dünya tiyatro izliyor! İranlı bakandan İsrail saldırısını yorumladı: Oyuncak uçurmak gibiydi! Dünya tiyatro izliyor! İranlı bakandan İsrail saldırısını yorumladı: Oyuncak uçurmak... Haberi Görüntüle

KATLİAM SÜRÜYOR

Öte yandan bölgedeki katliamları defaatle sürdüren işgalci ordu Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nda bulunan evlerini hedef aldı. Bu saldırı sonucu onlarca insan hayatını kaybederken binlerce insan ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Üç ülkeyi gösterdi! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den 'Ermenistan'ı silahlandırıyorlar' tepkisi! Üç ülkeyi gösterdi! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den 'Ermenistan'ı silahlandırıyorlar' tepkisi! Haberi Görüntüle

İSRAİL ZULMÜ MİNİK BEDENLERDE

İsrail ordusunun Cibaliye Mülteci Kampı'nı hedef almasıyla birlikte yüzünde ve vücudunda derin yanıklar oluşan Filistinli kız çocuğu Seca Cuneyd, o günden itibaren acılar içerisinde yaşam mücadelesi veriyor.

Bu kadar olur mu demeyin! Görüntüler gündem oldu: Mahkumların 1,5 sene kazdıkları tünel karakola çıktı! Bu kadar olur mu demeyin! Görüntüler gündem oldu: Mahkumların 1,5... Haberi Görüntüle

HASTANEDE DE RAHAT BIRAKMADILAR

Seca Cuneyd'ın yuvasını bombalayan, minik bedenini yakan İsrail ordusu Cuneyd'ı tedavi gördüğü hastanede de rahat bırakmadı. Yüzünde ve vücudunda derin yanıklar oluşan minik Seca, tedavi gördüğü Şifa Hastanesi'nde ikinci kez İsrail ordusunun saldırılarına maruz kaldı. 

Netanyahu varoluşsal bir tehdit... İsrailli muhalefet lideri: Hükümetten buram buram zayıflık kokusu yayılıyor Netanyahu varoluşsal bir tehdit... İsrailli muhalefet lideri: Hükümetten buram buram... Haberi Görüntüle

"SECA TÜRKİYE'DE TEDAVİ EDİLSİN"

İsrail baskısının yoğun olarak hissedildiği Deyr el-Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi'nde tedavi gören Seca'nın babası, İsrail zulmü yüzünden Seca'nın sürekli nakil edilmek zorunda kaldığını ifade etti. Sosyal medyada ise "Seca Türkiye'de tedavi edilsin" kampanyası başlatıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading