Yandex Metrica

Sitede Ara

Samsung Galaxy Watch 7 'Ultra' modelinin görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Watch 7 'Ultra' modelinin görselleri sızdırıldı

Samsung'un yeni nesil Galaxy Watch 7 "Ultra" modelinin OnLeaks ve Smartprix tarafından alınan yeni görselleri sızdırıldı . Metalden yapılmış Classic saat serisinin devamı niteliğinde olan yeni model, kare şeklindeki yeni kasası ve ekstra düğmesiyle artık biraz Apple Watch Ultra'ya benziyor.

Dünya

26.05.2024, 18:12

Kare Samsung saatlerinin söylentileri Mart ayında ortaya çıktı , ancak bu resimlerde hala yuvarlak ekranlı bir model yer alıyor. Bu ekranın etrafında yükseltilmiş bir çerçeve var, ancak resimlerden herhangi bir dokunmaya duyarlı kontrol veya döndürme kontrolü ekleyip eklemediğini söylemek zor . Watch 7 Ultra ayrıca oldukça iri görünüyor ve bu da geçen ay Samsung'un daha büyük bir "Pro" saat modeli yapacağına dair söylentilerle örtüşüyor.

Bu yeni saatte, muhtemelen Apple Watch Ultra'nın Eylem Düğmesi gibi bir şey olacak üçüncü bir düğme, yeni bir sağlık sensörü dizisi ve daha büyük hoparlörler (en azından ızgaralar daha büyüktür) ve ekstra delikler dahil olmak üzere bazı ekstra işlevler bekleyebilirsiniz. hoparlör netliğini artırabilecek daha fazla mikrofon olabilir.

Bir sonraki Samsung Unpacked etkinliği 10 Haziran'da Paris'te gerçekleştirilebilir ve saatleri, altıncı nesil katlanır telefonları ve yeni Galaxy Ring hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkabilir .

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading