Yandex Metrica

Sitede Ara

Rusya Ukrayna'nın elindeki son kaleyi de ele geçirdi! Odessa yolu Rus güçlerine açıldı

Rusya Ukrayna'nın elindeki son kaleyi de ele geçirdi! Odessa yolu Rus güçlerine açıldı

Ukrayna'nın doğu bölgesinde elinde kalan son kent olan Lısıçansk Rusların eline geçti. Böylece önemli liman kenti Odessa'ya giden karayolu Rus birliklere açılmış oldu.

Dünya

23.01.2024, 22:10

Rusya, Ukrayna'nın doğusundaki Lısıçansk kentini ele geçirdiğini açıkladı. Ukrayna ise bu iddiayı reddetti. Ukrayna'ya göre kent yoğun bir saldırı altında olsa da kent merkezi hâlâ Ukrayna'nın kontrolünde. Rus yanlısı ayrılıkçılar ise kent merkezine girdiklerini belirtti. Rus medyası, kent merkezinde yürüyüş yapan ayrılıkçı birlikler veya Rus birlikleri olduğu düşünülen bir grubun videosunu yayınladı.

Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a yeni görev Bir Afrika ülkesi daha Türk SİHA'sı dedi: TUSAŞ üretimi AKSUNGUR'a... Haberi Görüntüle

LISIÇANSK UKRAYNA'NIN ELİNDE KALAN SON ŞEHİR

Bazı Rus kaynakları, harap olmuş belediye binasına Sovyetler Birliği bayrağı çekildiğini gösteren bir videoyu da paylaştı fakat bu video bağımsız kaynaklarca doğrulanmadı. Lısıçansk, sanayi bölgesi Donbas'ın bir parçası olan Luhansk'ta Ukrayna'nın elinde kalan son şehir. Rusya, buradaki Severodonetsk kentini geçen ay ele geçirmişti. Luhansk valisi Serhiy Haidai "Lısıçansk'taki büyük yangınları söndürmeye fırsat bulamıyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading