Yandex Metrica

Rusya: Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor

Rusya: Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor

Son dakika haberleri... Rusya Dışişleri Bakanlığı, "Rusya’nın güvenlik garantileri konusundaki haklı taleplerini itibarsızlaştırmak için Moskova'ya karşı koordineli enformasyon saldırısı gerçekleştiriliyor. Batılı ülkelerin yetkilileri ve medyası, Ukrayna çevresindeki yapay gerilimi tırmandırmak için kumpas başlattılar." açıklamasında bulundu.

Dünya

23.01.2024, 18:48

ABD, Ukrayna'daki vatandaşlarının 24 ile 48 saat ülkeyi terk etmesini isterken aynı saatlerde Rusya'dan kritik bir açıklama geldi.

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Batı medyasında yer alan Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal edeceği ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilerek, "Rusya Federasyonu'nun güvenlik garantileri konusundaki haklı taleplerini itibarsızlaştırmak için Moskova'ya karşı koordineli bir enformasyon saldırısı gerçekleşiyor. Batı ülkeleri ve Batı medyası, Ukrayna çevresindeki yapay gerilimi tırmandırmak için kumpas başlattı" ifadelerine yer verildi.

Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak için gelecek Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak... Haberi Görüntüle

ZAKHAROVA: "ANGLO-SAKSONLARIN SAVAŞA İHTİYACI VAR"

Rusya Dışişleri Sözcüsü Maria Zakharova: “Anglo-Saksonların ne pahasına olursa olsun savaşa ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Tüm dünya militarizmin ve emperyal hırsları olanların kendilerini nasıl ifşa ettiğini izliyor.”

ABD'den gözdağı! Rusya'dan nükleer resti: 'Çeşitli senaryolara hazırlıklı olmalıyız' ABD'den gözdağı! Rusya'dan nükleer resti: 'Çeşitli senaryolara hazırlıklı olmalıyız' Haberi Görüntüle

"RUSYA'NIN İŞGALİ 16 ŞUBAT'TA BAŞLAYACAK"

Almanya'nın siyası dergisi Der Spıegel, birkaç diplomat ve askeri yetkiliye göre, ABD'nin gizli brifinglerle ilgili birçok ayrıntı verdiğini belirterek, işgalin 16 Şubat tarihinde gerçekleştirileceğini yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading