Yandex Metrica

Rüşvetçi Bob'un başı dertte! Evinden çıkan külçeler çalıntı çıktı

Rüşvetçi Bob'un başı dertte! Evinden çıkan külçeler çalıntı çıktı

ABD merkezli NBC News Senatör Bob Menendez hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Söz konusu haberde rüşvetçi Bob'un evinden çıkan külçe altınların, yıllar önce bir iş adamının evinden çalındığı öne sürüldü.

Dünya

23.01.2024, 21:48

2013 yılında altınlarının çalındığı gerekçesiyle polise başvuran iş İnsanı Fred Daibes, New Jersey'in Edgewater semtindeki evinden 500 bin dolar nakit parası ve 22 külçe altının çalındığını bildirmiş. Hırsız olayına karışan 4 kişiyi ve altınları ele geçiren polis, bu süreçte Daibes'in altınların seri numarasını aldı. 

Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform Ay Yıldız'a boyandı bile Türkiye'den dev adım! Dünyada sadece 6 ülkede var: O platform... Haberi Görüntüle

ÇALINAN ALTINLAR BOB'UN EVİNDEN ÇIKTI

ABD merkezli NBC News'in resmi raporlara dayandırdığı haberinde Menendez'e yönelik "rüşvet" suçlaması kapsamında bu yıl evinde ele geçirilen 2 altının Daibes'in altınların seri numarasıyla eşleştiği görüldü. Ayrıca Menendez'in eşi Nadine Menendez'in de daha önce sattığı 2 külçe altının 2013'teki vakadaki altınlarla aynı seri numarasına sahip olduğu kaydedildi.

Türkiye ve Fransa arasında okul krizi! Anlaşma sağlanmazsa öğrenci alınmayacak Türkiye ve Fransa arasında okul krizi! Anlaşma sağlanmazsa öğrenci alınmayacak Haberi Görüntüle

RÜŞVETİN KANITI 

Türk düşmanı Menendez ile Daibes arasında gerçekleşen rüşvet alışverişinin en önemli kanıtı olarak göze çarpan bu olay Bob'un başını fena halde derde sokacak gibi. Konuyla ilgili açıklama yapan NBC Hukuk Analisti Danny Cevallos, "Tüm bunlar, Senatör Menendez için kötü haber. Çünkü delil zinciri bu noktadan sonra kolay çözülecek gibi." dedi.

İsrail'in önde gelen isimleri Netanyahu'yu şikayet etti: Varoluşsal bir tehdit İsrail'in önde gelen isimleri Netanyahu'yu şikayet etti: Varoluşsal bir tehdit Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Türk düşmanı olarak bilinen ABD'li Senatör Bob Menendez'in 22 Eylül'de New York Güney Bölge Fedarel Mahkmesine sunulan 39 sayfalık iddianamesinde  eşi Nadine Menendez ile rüşvet altığı gerekçesi ile suçlama yöneltilmişti. Menendez'in evinde yapılan aramalar sonucunda altın külçeler ve gizli nakit paraların yanı sıra Menendez'in, özellikle Kongre'de yabancı ülkelere yapılacak askeri yardımlar üzerinde söz sahibi olan Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanlığı boyunca Mısır'a resmi yardımlardaki etkisi ile New Jersey'deki Mısır kökenli iş insanları ve firmalarla girdiği ilişkiler dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading