Yandex Metrica

Rus savaş uçağı İspanya ve Litvanya liderlerini korkuttu

Rus savaş uçağı İspanya ve Litvanya liderlerini korkuttu

İspanya Başbakanı Sánchez ve Litvanya Cumhurbaşkanı Nausėda Litvanya'da basın toplantısı düzenledikleri sırada Rus savaş uçağının yol açtığı panik sebebiyle toplantıya devam edemedi.

Dünya

25.04.2024, 14:52

İspanya Başbakanı Sánchez ve Litvanya Cumhurbaşkanı Nausėda ortak basın toplantısı düzenledikleri sırada herkesi panikleten ilginç bir gelişme yaşandı. 

Fiyasko! İran füzeleri testi geçemedi: İsrail medyasında alay konusu oldu Fiyasko! İran füzeleri testi geçemedi: İsrail medyasında alay konusu oldu Haberi Görüntüle

TOPLANTIYA DEVAM EDEMEDİLER

Litvanya'daki Šiauliai Hava Üssü'nde ortak basın toplantısı düzenleyen Sánchez ve Nausėda, kendilerine Rusya'dan kalkan kimliği belirsiz bir savaş uçağının hava sahasını ihlal ettiği bilgisi üzerine toplantıyı sonlandırmak zorunda kaldı. 

İki devlet başkanı düzenledikleri basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlamak üzereyken yaşanan bu olayın sonucunda ortaya çıkan panik anı kameralara yansıdı. Kayıtlara yansıyan görüntülerde gazeteceilerin ve toplantı için getirilen kürsülerin alandan uzaklaştırıldığı görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading