Yandex Metrica

Rus basını menüyü paylaştı: Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladığı yemekte 'kuş sütü' bile vardı

Rus basını menüyü paylaştı: Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladığı yemekte 'kuş sütü' bile vardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Soçi'de bir araya geldiği zirvenin ardından yenen yemeğin menüsü Rus basınında yer aldı.

Dünya

21.02.2024, 16:52

Dünyanın yakından takip ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin zirvesi Rusya'nın Soçi kentinden gerçekleşti. 

Putin'in davetine icabetle Rusya'nın Soçi şehrinde günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın gözünü çevirdiği kritik zirvenin yankıları sürüyor. Putin, Erdoğan'ı Soçi'de ağırlarken, müzakereler öğle yemeğinde de devam etti. Rus basını, konuklara ikram edilen menüyü paylaştı.

Türk düşmanı ABD'li senatör Menendez, yolsuzluk davasında suçlu bulundu Türk düşmanı ABD'li senatör Menendez, yolsuzluk davasında suçlu bulundu Haberi Görüntüle

RUS BASINI MENÜYÜ PAYLAŞTI: KUŞ SÜTÜ DE VARDI

Türkrus isimli haber sitesinin RIA_Kremlinpool isimli siteye dayandırdığı habere göre; Putin ile Erdoğan'ın çalışma yemeğinin menüsünde, önce salatalık ve avokadolu füme alabalık salatası, domatesli ve Kudüs enginarlı barbun filetosu ikram edildi. Ardından etli Harço çorbası (Gürcü çorbası) sunuldu.

Ana yemek olarak konuklara yaban havucu püreli ızgara kuzu pirzola veya sebzeli ve ıspanak soslu kefal seçenekleri sunuldu.

Azerbaycan'dan Ermenistan'a uyarı: Provokasyonlara son vermezseniz gerekli tedbirleri alacağız! Azerbaycan'dan Ermenistan'a uyarı: Provokasyonlara son vermezseniz gerekli tedbirleri alacağız! Haberi Görüntüle

SSCB DÖNEMİNİN EN ÜNLÜ TATLILARINDAN 

Menüdeki tatlı ise "kuş sütü"ydü. Rusçasıyla, "Ptiçye moloko" SSCB döneminin en ünlü tatlılarından biri olarak patenti alınmış nadir Sovyet pastalarından biri olarak biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading