Yandex Metrica

Reisi'nin son görüntüleri ortaya çıktı! Ölüme böyle gitmiş

İran'da helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin, son görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde, Reisi'nin önce cemaat ile namaz kıldığı sonra ise Tebriz'e doğru yola çıkmak üzere kırıma uğrayan helikoptere bindiği görüldü.

Dünya

28.05.2024, 13:57

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti. İran'da 5 günlük ulusal yas ilan edildi. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter kazasında ölmesinin ardından İran Anayasası’na göre Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı Muhammed Muhbir, vekaleten koltuğa oturdu. Ülkede 50 gün içinde yeni Cumhurbaşkanını belirlemek için seçimler yapılması gerekiyor.

Reisi'nin düşen helikopterinin enkazını bulan Akıncı TİHA, tarihi bir göreve imza attı. Reisi'nin bulunduğu helikopter, zorlu hava koşulları nedeniyle Doğu Azerbaycan eyaletinde dağlık arazide kaza yapınca Türk Akıncı TİHA'sı İran arama ekiplerine enkazı bulmaları için en önemli desteği verdi. 

İran’da helikopter kazasında ölen Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Emir-Abdullahiyan ve diğerleri için cenaze törenleri düzenlendi. Helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi, Meşhed'deki İmam Rıza Türbesi'nde düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.

Siyonist rejim'den Adidas'a baskı! Filistin kökenli model Bella Hadid'i reklam filminden çıkarıldı! Siyonist rejim'den Adidas'a baskı! Filistin kökenli model Bella Hadid'i reklam... Haberi Görüntüle

ABD'de anketten çarpıcı sonuç! Kamala mı, Trump mı? ABD'de anketten çarpıcı sonuç! Kamala mı, Trump mı? Haberi Görüntüle

REİSİ'NİN SON GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Dünyanın günlerce konuştuğu helikopter kazasıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. İran televizyonunda, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki heyetin son görüntüleri yayınlandı. Cumhurbaşkanı Reisi, 19 Mayıs pazar günü Azerbaycan'ı ziyaret etmiş ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile iki ülke sınırında Kız Kalesi ve Hudaferin barajlarının açılışını yapmıştı.

İsrail'in önde gelen isimleri Netanyahu'yu şikayet etti: Varoluşsal bir tehdit İsrail'in önde gelen isimleri Netanyahu'yu şikayet etti: Varoluşsal bir tehdit Haberi Görüntüle

CEMAAT İLE NAMAZ KILMIŞ SONRA HELİKOPTERE BİNMİŞ

İran'ı yasa boğan helikopter kazasının yaşandığı gün çekilen görüntüler 'Kazanın Anlatısı' adlı bir belgesel ile İran televizyonunda yayınlandı. Söz konusu görüntülerde, Reisi'nin önce cemaat ile namaz kıldığı ardından İran'a doğru yola çıkmak üzere kazanın yaşanacağı helikoptere bindiği kaydedildi.

Söz konusu görüntülerde, İbrahim Reisi'nin önce cemaat ile namaz kıldığı ardından ise Tebriz'e doğru yola çıkmak üzere kazanın yaşanacağı helikoptere bindiği görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading