Yandex Metrica

Refah'taki çadır katliamından sonra sabah ezanı böyle yankılandı

Terör devleti İsrail'in acımasız ve zorba ordusu Refah'ta bulunan çadır kenti vurdu ve 40'tan fazla masum Filistinli hayatıı kaybetti. Pazar akşamı iṣgalci İsrail’in katliamı sonrası Refah’ta sabah ezanı büyük bir acı içinde okundu. Böyle bir acı böyle hüzün bütün şehri kaplamışken saldırılar gece boyunca devam etti. 

Dünya

28.05.2024, 15:01

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 36 bini aşkın masum Filistinliyi katletti. 8 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 79 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Yerinden edilmiş 1,5 milyon insanın yaşadığı Refah kentine geniş kapsamlı operasyon hazırlığı içerisinde olan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu yeni katliama imza attı.

Siyonistler Gazze'yi harabeye çevirdi! BM'nin açıkladığı moloz yığını rakamı soykırımı bir kez daha kanıtladı! Siyonistler Gazze'yi harabeye çevirdi! BM'nin açıkladığı moloz yığını rakamı soykırımı... Haberi Görüntüle

İSRAİL ORDUSU ÇADIR KENTİ VURDU

İsrail savaş uçakları, Refah'ın kuzeybatısında Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı depolarının bulunduğu bölgenin yakınında yaşayan yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombaladı. Saldırıda en az 40 Filistinli hayatını kaybetti. Katliama şahit olan görgü tanıkları, İsrail savaş uçaklarının kampa en az 8 roketle saldırı düzenlediğini belirtti.

Miçotakis'ten küstah sözler: Kıbrıs'ta Türkiye'siz çözüm istiyoruz Miçotakis'ten küstah sözler: Kıbrıs'ta Türkiye'siz çözüm istiyoruz Haberi Görüntüle

REFAH KATLİAMI SONRASI SABAH EZANI

Pazar akşamı iṣgalci İsrail’in katliamı sonrası Refah’ta sabah ezanı büyük bir acı içinde okundu. Böyle bir acı böyle hüzün bütün şehri kaplamışken saldırılar gece boyunca devam etti. Sabah ezanının videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, videonun altına binlerce yorum yaptı.

Karadeniz'de dumanlar yükseliyor! Rusya'dan Kırım açıklaması: 33 İHA ve 10 USV imha ettik! Karadeniz'de dumanlar yükseliyor! Rusya'dan Kırım açıklaması: 33 İHA ve 10... Haberi Görüntüle

NETANYAHU: TRAJİK TERSLİK

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusunun Pazar akşam Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin kampına yaptığı kanlı saldırının "trajik terslik" olduğunu iddia etti.

Bozkurt işaretini andırıyor! Almanlar abarttı: Almanya’da ‘sessiz tilki’ işareti yasağı gündemde! Bozkurt işaretini andırıyor! Almanlar abarttı: Almanya’da ‘sessiz tilki’ işareti yasağı... Haberi Görüntüle

ABD'DEN TEK CÜMLELİK YANIT: HABERDARIZ

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi sözcüsü konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ABD'nin Gazze'nin güneyinde bulunan Refah'ta İsrail saldırısına ilişkin raporlardan haberdar olduğunu ve konuyla ilgili daha fazla bilgi topladığını söyledi.

Türk donanması akıllarını aldı: Yunan basınından işgal iftirası: Erdoğan meydan okudu! Türk donanması akıllarını aldı: Yunan basınından işgal iftirası: Erdoğan meydan... Haberi Görüntüle

AL JAZEERA: İNSANLAR DİRİ DİRİ YANDI 

Katar merkezli Al Jazeera, İsrail'in korkunç saldırıları sonrası 'İsrail güvenli bölgeye saldırdı, insanlar diri diri yandı' başlığı ile okurlarının karşısına çıktı.

Uluslararası Af Örgütü, İsrail'in Gazze'ye yönelik üç saldırısına ilişkin savaş suçları soruşturması çağrısında bulundu.

Amerikan ordusu şimdi de Ağrı Dağı'na bakıyor: Türkiye kuşatmasının son ayağı tamamlanıyor Amerikan ordusu şimdi de Ağrı Dağı'na bakıyor: Türkiye kuşatmasının son... Haberi Görüntüle

HAMAS'TAN AÇIKLAMA

Saldırıların ardından Hamas'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada “Tüm taraflardan, özellikle Mısır'daki kardeşlerimizden, İsrail işgal güçlerini Refah sınır kapısından çekilmeye zorlamak için baskı yapmasını talep ediyoruz.” denildi.

Suikast girişimi bir uyarı mıydı? Nancy Pelosi'nin 'Trump durdurulmalı' sözleri tekrar gündemde! Suikast girişimi bir uyarı mıydı? Nancy Pelosi'nin 'Trump durdurulmalı' sözleri... Haberi Görüntüle

ALMANLAR TERÖR OPERASYONU GİBİ PAYLAŞTI

Alman devlet kanalı ARD'ye bağlı Tagesschau, İsrail savaş uçaklarının Refah saldırısını terör operasyonu gibi paylaştı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Kızılay'a göre yerinden edilmiş sivillerin çadırlarına düzenlenen saldırıda en az 22 kişi öldü. İsrail, Refah'taki Hamas teröristlerine hava saldırılarını teyit etti"

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading