Yandex Metrica

Refah katliamı fitili ateşledi: 'Ülkemde İsrail vatandaşı istemiyorum' kampanyası çığ gibi büyüyor

Refah katliamı fitili ateşledi: 'Ülkemde İsrail vatandaşı istemiyorum' kampanyası çığ gibi büyüyor

Dün akşam Refah'ta bulunan çadır kenti bombalayan İsrail'e Türkiye'den tepki çığlıkları yüseklemeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinden 'Ülkemde İsrail vatandaşı istemiyorum' kampanyası başlatan vatandaşlar siyonist rejime tepki gösterdi.

Dünya

27.05.2024, 16:34

Tüm dünyanın gözleri önünde dünya tarihinin en acımasız soykırımını yapan İsrai'e Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden tepki mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak dün akşam saatlerinde Refah bölgesinde bulunan çadırları bombalayan İsrail'e tepki çığ oldu. Sosyal medya üzerinden 'Ülkemde İsrail vatandaşı istemiyorum' kampanyası başlatan vatandaşlar gündeme ilk sıradan giriş yaptı.

7 Ekim'den bu yana Gazze'de kadın, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeksizin katliam yapan İsrail, 15 bini çocuk olmak üzere 40 bini aşkın insanı barbarca katletti. Son olarak Katil İsrail ordusu Gazze güneyinde yeni bir katliama imza attı. İsrail bombardımanından kaçıp Mısır sınırındaki Refah'a yığılan sivillerin üzerine ardı ardına füze yağdı.

İsrail'in saldırısı ile bir anda onlarca Gazzelinin vücudu parçalanırken, 100'ün üzerinde sivil de yanarak can verdi. Filistinlilerin kaldığı çadır kent alevlere teslim oldu.

Refah katliamı Türkiye'de infial yaratırken, milyonlarca vatandaş sosyal medya hesaplarından İsrail'e lanet okumaya başladı. Öte yandan Refah soykırımı Türkiye'de isyan fitilini de ateşledi. Binlerce kullancı sosyal medya hesaplarından "Ülkemde İsrail vatandaşı istemiyorum" kampanyası başlattı.

20.000 yıllık hazine arkeologları hayrete düşürdü: Bu keşif tüm doğruları çürütebilir 20.000 yıllık hazine arkeologları hayrete düşürdü: Bu keşif tüm doğruları... Haberi Görüntüle

İLK KURŞUNU AYÇİN KANTOĞLU SIKTI

"İsrail propagandası yapmak suç kapsamına alınsın", "Siyonist olmak suç kapsamına alınsın!", "Ülkemde İsrail vatadanşı istemiyorum" tweetleri ile Türkiye'de siyonist rejime ilk kurşunu sıkan Ayçin Kantoğlu'nun kampayası Türkiye genelinde kelebek etkisi yarattı.

İngiliz savaş uçakları yeniden sınırda: Rus jeti bir kez daha havalandı İngiliz savaş uçakları yeniden sınırda: Rus jeti bir kez daha... Haberi Görüntüle

İBRAHİM KARAGÜL'DEN KAMPANYAYA DESTEK

TRhaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün de "İsraillilerin "Çifte vatandaşlık" hakkı; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı iptal edilsin. Bu kişinin Türkiye'ye girişi yasaklansın. Şehirlerimizi kirletmeleri, sokaklarımızda dolaşmaları engellenmesin. Türkiye'ye gelenler, İsrail'de askerlik yapanlar hakkında "soykırım" soruşturması başlatılsın. Türkiye ile İsrail arasında "çifte vatandaşlık" anlaşması acilen iptal edilsin. Unutmayın; İsrail aynı zamanda hem Irak'ın dağılmış, hem Suriye'nin dağılmış Türkiye'si ile savaş halinde..." sözleri ile destek verdiği kampanya Türkiye genelinde geniş kitlelere ulaştı.

TRhaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün tweeti

TRhaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün tweeti

Herkes onu ayakta alkışladı! Prenses Kate Middleton Wimbledon tenis turnuvasında duygusal anlara yaşadı! Herkes onu ayakta alkışladı! Prenses Kate Middleton Wimbledon tenis turnuvasında... Haberi Görüntüle

"ÜLKEMDE İSRAİL VATANDAŞI İSTEMİYORUM"

Öte yandan kampanyaya TRhaber Ankara Temsilcisi Turan Kışlakçı, İnsicam Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Özel ve milyonlarca sosyal medya kullanıcısı da destek verdi.

Habere Tepki Ver

10

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading