Yandex Metrica

Putin'le ilgili ortalığı karıştıracak iddia: Dublörleri var!

Putin'le ilgili ortalığı karıştıracak iddia: Dublörleri var!

İngiliz Daily Mail gazetesi, Putin'in dublör kullandığına yönelik iddialarını sayfasına taşıyarak Rus liderin "bir ya da iki dublör" kullandığını iddia etti. Putin'in, özellikle seyahatlerinde dublör kullandığı ve bu dublörlerin, Rus gizli servisi tarafından eğitildiği tezi öne sürüldü.

Dünya

06.03.2024, 12:16

Daily Mail'in haberinde, Putin'in "dublör" kullandığına dair haber yapıldı. Habere dayanak olarak ise  farklı zamanlarda çekildiği belirtilen üç farklı kareye işaret edildi.

ABD'den gözdağı! Rusya'dan nükleer resti: 'Çeşitli senaryolara hazırlıklı olmalıyız' ABD'den gözdağı! Rusya'dan nükleer resti: 'Çeşitli senaryolara hazırlıklı olmalıyız' Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLAR AYNI KİŞİYE AİT DEĞİL 

Fotoğrafların, "aynı kişiye ait olup olmadıklarının sorgulandığı" ifade edilen haberde şu açıklamaya yer verildİ;  Putin, yapmak istemediği geziler için görsel ikizler kullanıyor. Kulağıyla ilgili görüntü, bu teoriyi destekliyor.

Joe Biden yaşıyor mu? Netanyahu ile görüşmedi, en son 5 gün önce görüldü Joe Biden yaşıyor mu? Netanyahu ile görüşmedi, en son 5... Haberi Görüntüle

DUBLÖR KULLANIYOR 

Ukrayna ile savaşın başlamasından bu yana Rusya Devlet Başkanı hakkında çok sayıda "dublör" iddiasının ortaya atıldığına dikkat çekildi. İddialar bir adım öteye taşınarak, bir Japon televizyonunun, Putin'in yüzünü, yürüyüşünü ve sesini birden fazla kez analiz etmek için yapay zekayı kullandığı ve Rus liderin "bir ya da iki dublör" kullandığı sonucuna vardığı bildirildi.

İngiltere'de ayaklanma: Polis kontrolü kaybetti! Halk evlerini korumak için sokaklarda! İngiltere'de ayaklanma: Polis kontrolü kaybetti! Halk evlerini korumak için sokaklarda! Haberi Görüntüle

"YILLARCA EĞİTİLDİLER"

İngiliz gazetesinin yayınladığı haberde, "Tüm bu ziyaretler, plastik cerrahi operasyonları geçiren ve Rus gizli servisleri tarafından Putin'in vekili olarak görev yapmak üzere yıllarca eğitilen dublörler tarafından yapılıyor." denildi. Putin'in ayrıca, personelin kendisine yaklaşmadan önce karantinaya alınması gereken "temiz bölgeye" sahip olduğu belirtildi. Söz konusu personelin bu bölgeden ayrılabildiği ve kendilerine tahsis edilen alanda dolaşmalarına izin verildiği kaydedildi. 

ABD'de başkan adaylarından Netanyahu yarışı! Trump kararını duyurdu ABD'de başkan adaylarından Netanyahu yarışı! Trump kararını duyurdu Haberi Görüntüle

MUHATAPLARIYLA  MESAFELİ DURUYOR 

 Putin'in geçen yıl 1 Kasım'dan bu yıl 31 Ekim'e kadar katıldığı toplam 521 resmi etkinliğin incelendiği, bunların yüzde 43'ünde Putin ile muhatapları arasında "gözle görülür şekilde mesafe" olduğu ifade edildi.VPutin'in yıl boyunca 100'den fazla görüntülü toplantı yaptığı belirtilerek, "Putin, insanlarla bizzat iletişim kurması gerekirse, Kremlin'in 'katı güvenlik önlemlerine' başvuruyor." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading