Yandex Metrica

Putin'in sır gibi sakladığı treni: Türkiye'ye ait öyle bir detay var ki görenlerin ağzını açık bıraktı

Putin'in sır gibi sakladığı treni: Türkiye'ye ait öyle bir detay var ki görenlerin ağzını açık bıraktı

Rusya Devlet Başkanı Putin’in yurt içi ziyaretlerinin bir kısmında zırhlı tren kullandığı iddia ediliyor. Putin'e karşı isimlerin dile getirdiği bu iddiaya göre milyonlarca dolarlık Hayalet Tren'in içinde Türk hamamına kadar her şey var.

Dünya

23.01.2024, 21:07

Dünya, Rusya ve Ukrayna savaşından gelen haberlere odaklanmışken, Rusya'da Putin'e muhalif isimlerden bomba gibi bir iddia geldi. Dossier Center’in ortaya attığı iddialara göre yüksek koruma seviyesine sahip olan tren yaklaşık 76 milyon dolar (yaklaşık 2 milyar lira) tutarında bir modernizasyon projesiyle yenilendi. 

Paraları çaldı mı? Trump'ın kampanya ekibinden Harris'e şok suçlama Paraları çaldı mı? Trump'ın kampanya ekibinden Harris'e şok suçlama Haberi Görüntüle

İÇİNDE YOK YOK

Söz konusu tren dışarıdan bakındığında normal bir treni andırsa da içinde dinlemeye karşı önlem alınmış toplantı odaları, spor salonları, revir ve hatta Türk hamamının bulunduğu vagonlara sahip.

Hepsini aynı şekilde öldürdü! Seri katil dehşeti: Eşiyle birlikte 42 kadını öldürdü! Hepsini aynı şekilde öldürdü! Seri katil dehşeti: Eşiyle birlikte 42... Haberi Görüntüle

DIŞARIDAN GELECEK SALDIRILARA KARŞI ÖNLEM

Ultra lüks olarak nitelendirilen trenin dışarıdan gelecek saldırılara karşı zırhla güçlendirildiği ve bazı vagonların tasarlanış itibariyle olas bir saldırıya cevap vermek için kullanıma uygun hale getirildiği belirtiliyor.

Karadeniz'de dumanlar yükseliyor! Rusya'dan Kırım açıklaması: 33 İHA ve 10 USV imha ettik! Karadeniz'de dumanlar yükseliyor! Rusya'dan Kırım açıklaması: 33 İHA ve 10... Haberi Görüntüle

KAMERALARA YAKALANDI

"Hayalet Tren" olarak adlandırılan bu özel trenin en az bir kaç kez kameralara da yakalandığı ifade ediliyor. Fotoğrafçılıkla uğraşan Mikhail Korotkov, Rusya demiryollarında nadir gördüğü ve alışık olmadığı bir tren gördüğünü söyledi. Korotkov, 2018 yılında bahsettiği trenin fotoğrafını çekmeyi başardığını iletti. Fotoğraflamanın ürkütücü ama heyecan verici olduğunu dile getiren Korotkov, üzerinde hangi hatta çalıştığına dair bir bilgi ve lokomotif numaraları bulunmadığını söylediği trenin pencerelerinin de perdelerle kapalı olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading