Yandex Metrica

Putin'den sert uyarı! 'Ukrayna NATO'ya girerse savaş çıkar'

Putin'den sert uyarı! 'Ukrayna NATO'ya girerse savaş çıkar'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kremlin Sarayı'nda görüşme gerçekleştirdi. 5 saatten uzun süren görüşme sonrası iki devlet başkanı basın toplantısında açıklama bulundu.

Dünya

23.01.2024, 18:46

Rusya Lideri Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Kremlin Sarayı'nda bir araya geldi. 5 saatten fazla süren görüşme sonrası basın toplantısı düzenleyen iki lider kritik açıklamalarda bulundu. 

Görüşmenin iyi geçtiğini belirten Putin, Macron ile Rusya'nın ABD ve NATO'ya önerdiği güvenlik garantileri konusunu görüştüklerini söyledi. 

Rus istihbaratı açıkladı: Moskova'da bombalı saldırıya karışan şüphelinin iadesi tamamlandı Rus istihbaratı açıkladı: Moskova'da bombalı saldırıya karışan şüphelinin iadesi tamamlandı Haberi Görüntüle

'NATO BİZİ DÜŞMAN OLARAK BELİRLEDİ'

NATO'nun doğuya genişlememesi, 1997'deki sınırlarına geri dönmesi ve Rusya sınırlarına silah yerleştirilmemesi tekliflerinin ABD ve NATO tarafından dikkate alınmadığını ifade eden Putin, NATO'nun 2019 yılındaki askeri stratejisinde Rusya'yı düşman olarak belirlediğini aktardı.

Rusya'dan Ukrayna açıklaması: '33 grup saldırısıyla vurduk' Rusya'dan Ukrayna açıklaması: '33 grup saldırısıyla vurduk' Haberi Görüntüle

'NATO BİZE DERS VERMEYE ÇALIŞIYOR'

NATO'nun askeri güçlerini Rusya sınırına getirdiğini belirten Putin, NATO devletlerinin Rusya'ya askeri konuda ders vermeye çalıştığını ifade etti. 

1 milyar dolarlık obüs siparişi! Türkiye'den almadılar rotayı Güney Kore'ye çevirdiler 1 milyar dolarlık obüs siparişi! Türkiye'den almadılar rotayı Güney Kore'ye... Haberi Görüntüle

NATO KIRIM'I RUSYA'NIN OLARAK TANIMIYOR

Ukrayna'nın NATO'ya alınması halinde savaş çıkacağının altını çizen Rusya lideri, Fransa dahil Avrupa ülkelerinin Kırım'ı Ukrayna'nın parçası olarak saydığını, Moskova'nın ise Kırım'ı Rusya'nın saydığını ifade etti. 

Kan donduran olay! Annesinin cesedini 5 yıl boyunca evinde saklamış! Kan donduran olay! Annesinin cesedini 5 yıl boyunca evinde saklamış! Haberi Görüntüle

'UKRAYNA NATO'YA GİRERSE RUSYA NATO'YA SAVAŞ AÇAR'

Putin, "Ukrayna’nın doktrin belgelerinde Rusya ‘düşman’ olarak tanımlanıyor ve Kırım’ın askeri yollarla geri alınması belirtiliyor. Öyleyse, Ukrayna’nın NATO üyesi olduğunu tasavvur edin. O zaman Rusya ve NATO arasında askeri çatışma meydana gelecek demektir. Biz NATO ile savaşmak mı istiyoruz? Ya da siz Rusya ile mi savaşmak istiyorsunuz? Fransa’nın Rusya ile savaşmasını ister misiniz?" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading