Yandex Metrica

Putin boyun eğiyor! Hem para hem silah yardımı istedi

Putin boyun eğiyor! Hem para hem silah yardımı istedi

Rusya-Ukrayna savaşı son sürat devam ederken ABD’li yetkililer, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken Çin’den askeri teçhizat istediğini iddia etti.

Dünya

23.01.2024, 18:58

Rusya’nın 24 Şubat'tan bu yana Ukrayna’ya başlattığı askeri saldırılar 19. gününe girdi. Savaşın başladığı günden bu yana ABD başta olmak üzere AB ve birçok ülkenin ağır yaptırımına maruz kalan Rusya, Çin'den yardım istemek zorunda kaldı. Çünkü, askeri teçhizatı tükeknmek üzere. ABD’li yetkililer, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarının başlamasından bu yana Çin’den askeri teçhizat ve çeşitli yardımlar talep ettiğine yönelik iddialar ortaya attı.

'Kara Kartal' nükleer kıyameti Avrupa'ya getirecek! CIA ajanı uyardı: Tüm dünya tehlike altında! 'Kara Kartal' nükleer kıyameti Avrupa'ya getirecek! CIA ajanı uyardı: Tüm... Haberi Görüntüle

ASKERİ TEÇHİZAT VE PARA YARDIMI TALEP EDİLDİ

Rusya'nın Çin’den ne istediği hakkında ayrıntı vermeyen ABD’li yetkililer, Çin'in Rusya'ya yardım etmeye hazır olabileceğine dair bazı işaretler olduğunu ve ABD'nin müttefikleri ile bu konuyu ele almayı planladığı ifade edildi. ABD'li yetkililer ayrıca, Rusya'nın envanterindeki bazı silahların tükenmekte olduğuna dair işaretler olduğunu öne sürdü. Çin’den askeri teçhizat ve çeşitli yardımlar talep ettiğine yönelik iddialarına yer verildi.

Dolar kabusu her gün daha da büyüyor: Yeni Capitol Hill baskını artık garanti! SWIFT yerine CIPS geliyor Dolar kabusu her gün daha da büyüyor: Yeni Capitol Hill... Haberi Görüntüle

ÇİN TARAFSIZ KALMAYA ÇALIŞTI

Çin bu zamana kadar Rusya’nın işgal mevzusunda tarafsız kalmaya çalıştı. Financial Times ve New York Times'taki haberlerin yayımlanmasının ardından, Çin'in ABD Büyükelçiliği savaşın kontrolden çıkmasının önüne geçmek için çaba gösterildiğini kaydeden bir açıklama yaptı.

İsimler farklı zihniyet aynı! Trump'ın başkan yardımcısı adayı İsrail fanatiği çıktı! Kiev yardımını kesip Tel Aviv'e akıtacak İsimler farklı zihniyet aynı! Trump'ın başkan yardımcısı adayı İsrail fanatiği... Haberi Görüntüle

'UKRAYNA'DAKİ DURUM ENDİŞE VERİCİ'

Washington Büyükelçiliği sözcüsü Liu Pengyu'ya göre, Ukrayna'daki durum aslında endişe verici. Sözcü Pengyu, "Şu an ana öncelik artan gerilimi önlemek veya hatta kontrolden çıkmasını önlemek" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading