Yandex Metrica

Prenses Kate Middleton'dan ameliyat sonrası ilk fotoğraf geldi! Prenses Middleton'un son durumu...

Prenses Kate Middleton'dan ameliyat sonrası ilk fotoğraf geldi! Prenses Middleton'un son durumu...

Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middeton, yeni yılın başında geçirdiği ameliyattan sonra ortalıklarda görünmemişti. Prenses, kraliyet ailesine ait sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşırkeni gelen destek mesajları içinde teşekkür etti. Paylaşılan fotoğraf karesinin eşi Pren Willam tarafından çekildiği belirtildi.

Dünya

18.03.2024, 01:22

İngiltere Kralı III. Charles’ın oğlu Galler Prensi William’ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, geçirdiği ameliyatın ardından ilk kez sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Miçotakis'ten küstah sözler: Kıbrıs'ta Türkiye'siz çözüm istiyoruz Miçotakis'ten küstah sözler: Kıbrıs'ta Türkiye'siz çözüm istiyoruz Haberi Görüntüle

2 AY SONRA İLK KEZ

Attığı her adım merak konusu olan Prenses Kate Middleton, Ocak ayında karın ameliyarı geçirmişti. Ameliyatın ardından görüntülenmeyen Kate, 2 ay sonra ilk kez göründü. 

Prenses Kate, kraliyet ailesine ait sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla gizemini bozdu. 

Kate, sosyal medya hesabından çocuklarıyla bir kare paylaştı ve teşekkür mesajı yayınladı. Prenses mesajında, “Nazik dilekleriniz ve iki ay boyunca gösterdiğiniz desteğiniz için teşekkür ederiz. Herkesin Anneler Günü’nü kutlarım” ifadelerini kullandı.

Galler Prensesinin üç çocuğu ile gülümseyerek verdiği fotoğraf karesinin Prens William tarafından bu hafta başında çekildiği öğrenildi.

Arama kayıtları bulundu!  Trump'a suikast girişiminde bulunan saldırganın telefonunda 'Kraliyet ailesi' detayı! Arama kayıtları bulundu! Trump'a suikast girişiminde bulunan saldırganın telefonunda 'Kraliyet... Haberi Görüntüle

AMELİYAT SÜRECİ

42 yaşındaki Kate Middleton, ameliyatın ardından başkent Londra’daki klinikte 13 gün kalmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading