Yandex Metrica

Parasızlık büyük aşkı öldürdü mü? Kraliyet ailesi bu iddia ile çalkalanıyor: Prens Harry baba ocağına mı dönüyor?

Parasızlık büyük aşkı öldürdü mü? Kraliyet ailesi bu iddia ile çalkalanıyor: Prens Harry baba ocağına mı dönüyor?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin içindeki kargaşa bitmek bilmiyor. Ailesini geride bırakarak eşi Megan Markle ile birlikte Amerika'ya taşınan Prens Harry maddi zorluk çekmeye başladığı iddia edildi. Sussex Düşesi Megan Markle'nin kurmuş olduğu American Riviera Orchard isimli marka ve reçel projesi başarısız olunca alay konusu olduğu öğrenildi. Gözyaşları içinde kalan Megan Markle'nin ise markalarına yönelik etkinlikler düzenleyeceği öğrenildi.   

Dünya

22.05.2024, 15:59

Sussex Prensi Harry 2018 yılında Amerikalı ünlü aktör Megan Markle ile evlenmiş, 2019 ve 2021 yılında çiftin çocukları dünyaya gelmişti. Dünya'nın en kaotik ailelerinden olan olayları bitmek bilmeyen İngiliz Kraliyet Ailesi'ne mensup olan Prens Harry ve Megan Markle, Kraliyet'in tüm haklarından feragat ederek sarayı terk etmiş, Amerika'ya taşınmışlardı. 

Kraliyet ailesinin istenmeyen gelini konumunda olan Megan Markle'yi Eylül 2022 yılında ölen Kraliçe Elizabeth ise Amerikalı olduğu için kraliyet ailesinde istemediği iddia edilmişti. 

Yahudiler ABD Kongresi'ni bastı: 'Özgür Filistin' sloganları attılar, Netanyahu'yu protesto ettiler Yahudiler ABD Kongresi'ni bastı: 'Özgür Filistin' sloganları attılar, Netanyahu'yu protesto... Haberi Görüntüle

AİLESİNİ BIRAKIP AMERİKA'YA TAŞINMIŞTI

Prens Harry ailesini geride bırakarak Amerika'ya taşınması tüm İngiliz halkı tarafından tepkiye yol açmıştı. Prens Harry'nin ise karısı Megan Markle ile taşınmasının ardından ikili kendi imkanlarıyla yaşamaya başlamış, Kraliyet bütçesinden herhangi bir ödemeyi de kabul etmeyrek gözlerdn uzak bir hayat yaşamaya başlamışlardı.

Atina basını şok bilgiyi açıkladı: Ege'ye 7 adet elektronik harp istasyonu kurduk Atina basını şok bilgiyi açıkladı: Ege'ye 7 adet elektronik harp... Haberi Görüntüle

KRALİYET MENSUBU GİBİ SEYAHETE ÇIKTILAR

Kraliyet etkinliklerine katılmayan ikili son olarak ise geçtiğimiz günlerde Nijerya'yı ziyaret etmiş, Kral 3. Charles'in ise tepkisine yol açmıştı. Kraliyet ailesinden ayrılan ancak Kraliyet Ailesi üyeleri gibi ziyayrete katılmaları büyük tepki toplamıştı. 

KKTC'de en zengin kaynağa ulaşıldı: İlk numuneler kamuoyuyla paylaşılacak KKTC'de en zengin kaynağa ulaşıldı: İlk numuneler kamuoyuyla paylaşılacak Haberi Görüntüle

GÖREVİ ELİNDEN ALINDI

Geçtiğimiz hafta ise Harry'nin Saray'daki görevi abisine verilmiş, ağabeyi Prens William Oru Hava Kuvvetleri Kurmay Albaylığı görevini devralmıştı.

Donald Trump'ın seçilmesi Türkiye için faydalı mı? İsrail'in 6 yıllık planı 6 günde çökmüştü Donald Trump'ın seçilmesi Türkiye için faydalı mı? İsrail'in 6 yıllık... Haberi Görüntüle

MADDİ SIKINTILAR BAŞ GÖSTERDİ

Kraliyet ailesinin içinde adı sanı kalmayan geçimlerini kendi imkanlarıyla sağlamaya başlayan Prens Harry ve eşi Megan Markle'nin son zamanlarda maddi sıkıntı çektiği öne sürüldü. 

Prens Harry'nin eşi Megan Markle, American Riviera Orchard (ARO) adlı bir markayı kurmuştu. Sonrasında ise Markle reçel üretimine başlamış ancak beklenen ilgiyi kısa sürede kaybetmişti. 

Yunanistan'dan skandal karar! Batı Trakya Türkleri tepki gösterdi: 'Lozan Antlaşması'na aykırı' Yunanistan'dan skandal karar! Batı Trakya Türkleri tepki gösterdi: 'Lozan Antlaşması'na... Haberi Görüntüle

MARKALARI BAŞARISIZ OLDU

Açtığı American Riviera Orchard ve reçel markası iş yapmayınca Markle'nin ağladığı öğrenildi. 

Sussex Düşesi Markle'nin ise Amerika'da ve İngiltere'de birçok etkinlik düzenleyeceği markasının itibarını yükselteceği öğrenildi. 

ABD'den gecikmeli tepki: Netanyahu'nun ABD halkı için kullandığı 'kullanışlı aptallar' sözüne Beyaz Saray'dan cevap geldi ABD'den gecikmeli tepki: Netanyahu'nun ABD halkı için kullandığı 'kullanışlı aptallar'... Haberi Görüntüle

ALAY KONUSU OLDU

Kraliyet Ailesi uzmanı yazar Tom Quinn, Megan'ın kurmuş olduğu ARO markası hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü yazar Markle'nin markalarına ilişkin, "Meghan'ın yeni internet markası America Riviera Orchard'dır. Marka piyasaya sürüldüğünde Meghan gözyaşları içindeydi ve yeni reçelinin pahalı olduğu ve özel bir şey olmadığı gerekçesiyle geniş çapta alay konusu oldu. Artık öyle bir noktaya geldi ki; Yaptığı her şeyin haksız yere eleştirileceğini düşünüyor." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading