Yandex Metrica

Omicron kabusu Avrupa'yı etkisi altına aldı! 'Tehlikeyi hafife almayın'

Omicron kabusu Avrupa'yı etkisi altına aldı! 'Tehlikeyi hafife almayın'

Alman Sağlık Bakanı Karl Lauterbach, ülkesinde Kovid-19'un Omicron varyantının hafife alınmaması gerektiğini ifade etti. Lauterbach, vakaların artışının tehlikenin hafife alınmasından kaynaklandığını bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 18:33

Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach, Berlin'de düzenlediği basın toplantısında, halkı koronavirüse karşı alınacak önlemlere uymaya çağırdı.

Ülkeye girişleri yasaklandı! İngiliz şirket yöneticilerine şok: Çizginizi değiştirin! Ülkeye girişleri yasaklandı! İngiliz şirket yöneticilerine şok: Çizginizi değiştirin! Haberi Görüntüle

'TEHLİKEYİ HAFİFE ALMAYIN'

Lauterbach, 'Tehlikeyi hafife almayın' çağrısında bulunurken, Yılbaşı gecesini lütfen çok küçük bir grup halinde kutlayın ve birbirinizi tehlikeye atmayın. Çünkü şu anda bildirilen Omicron vakaları içinde bulunduğumuz tehlikenin hafife alındığını gösteriyor" ifadelerine yer verdi. 

Film sahnesi değil gerçek! Heyelan felaketinde 146 kişi hayatını kaybetti! Film sahnesi değil gerçek! Heyelan felaketinde 146 kişi hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

GERÇEK VAKA SAYILARI İKİ ÜÇ KAT DAHA FAZLA 

Vaka sayılarının resmi rakamlardan iki ya da üç kat fazla olabileceğini ifade eden Alman Bakan, "Gerçek vaka sayıları muhtemelen şu andakilerin iki ila üç katıdır" dedi.

Laurenbach bunun sebebi olarak Noel ve yılbaşından dolayı insanların hastaneye gitmeyerek test yaptırmaları olarak gösterdi.

ABD'den gecikmeli tepki: Netanyahu'nun ABD halkı için kullandığı 'kullanışlı aptallar' sözüne Beyaz Saray'dan cevap geldi ABD'den gecikmeli tepki: Netanyahu'nun ABD halkı için kullandığı 'kullanışlı aptallar'... Haberi Görüntüle

SON 24 SAATTE 40 BİNDEN FAZLA YENİ VAKA 

Almanya'da son 24 saatte 40 bin 43 yeni vaka tespit edilirken, son 24 saatte 414 kişinin virüs nedeniyle yaşamını yitirmesiyle toplam can kaybı 111 bin 219'a çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading