Yandex Metrica

Ölme garantili yeni akıma tepkiler büyüyor! 92 milyon kez izlenen video hakkında yetkililerden uyarı!

Sosyal medyada akım olan yeni bir video daha tüm dünyada gündem oldu. 92 milyondan fazla izlenen arabanın kapısına bantla bağlanan adamın videosu tepki topladı. Uzmanlar ise o görüntüler hakkında içerik üreticilerini ve izleyicileri uyardı.

Dünya

29.04.2024, 11:17

Sosyal medya da video akımları hız kesmeden devam ediyor. İçerik üreticilerinin sosyal medya hesapları üzerinden izlenmesi için birbirinden farklı fikirlerle video hazırlayarak kullanıcılara sunulması tehlikeleri de beraberinde getiriyor.

Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Haberi Görüntüle

SEYİR HALİNDE GİDEN ARACA KENDİNİ BANTLADI

Sosyal medya hesabı İnstagramda Sumit Dubey isimli 432 bin takipçisi bulunan bir içerik üreticisi seyir halinde giden bir aracın sağ dış kapısına kendisi bantladı. 

Son dakika: Dışişleri Bakanlığından Şili'ye 'Soykırım' yanıtı Son dakika: Dışişleri Bakanlığından Şili'ye 'Soykırım' yanıtı Haberi Görüntüle

92 MİLYON KEZ İZLENDİ

Arabanın dış kapısında bantlı bir şekild eyolculuk yapan içerik üreticisinin videosu sosyal medyada tam 92 milyon izlenmeye ulaştı. 

Ancak bazı bilinçli sosyal medya kullanıcıları ise yapılan akımın çok eğlenceliymiş gibi sunulmasına tepki gösterdi. 

İsrail içinden Netanyahu'ya uyarı: Eski yetkili 'Refah'a saldırma' dedi, İran'a dikkat çekti İsrail içinden Netanyahu'ya uyarı: Eski yetkili 'Refah'a saldırma' dedi, İran'a... Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Video yayınlanan Sumit Dubey'in açıklama kısmına ''kardeşim uyumak istiyor'' yazısı ile gülen bir emoji yerleştrmesi, videoyu teşvik ettiği gerekçesiyle büyük tepki topladı.

Video 92 milyon izlenmeye ulaştırken 2 milyondan fazla beğeni aldı. Konuyla ilgili ise uzmanalr ve polisekipleri videodaki 3 kişi hakkında trafiği ve toplumu ehlikeye attıkları gerekçesiyle işlem yapılmasını istedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading