Yandex Metrica

Oğlunu evinden kovdu bağları tamamen koptu! Kral Charles, Prens Harry'i sürgün mü etti? İngiltere'de büyük yankı uyandırdan kriz!

Oğlunu evinden kovdu bağları tamamen koptu! Kral Charles, Prens Harry'i sürgün mü etti? İngiltere'de büyük yankı uyandırdan kriz!

Dünya'nın en sansasyonel ailelerindn olan İngiltere kraliyet ailelerinden Sussex düşesi Prens Harry ailesiyle bağlarını kopardığı öğrenildi. İddiaya göre babası Kral Charles'in kraliyet bünyesindeki evinde oturan Harry'i kovduğu öğrenildi. Gerekçesi ise herkesi çok şaşırttı. 

Dünya

30.04.2024, 13:57

İngiltere Kraliyet ailelerinden Kral Charles'in ve Lady Diana'nın oğlu olan Sussex Düşesi, 39 yaşındaki Prens Harry, eşi Megan Markle ile birlikte resmi görevlerinden geri çekerek ABD'ye taşınmışlardı.

Özgürlükler ülkesi(!) Soykırımı protesto edene dayak, filtresiz yayınlayana yasak! ABD üniversitelerinde neler oluyor? Özgürlükler ülkesi(!) Soykırımı protesto edene dayak, filtresiz yayınlayana yasak! ABD... Haberi Görüntüle

ABD'DE YAŞAMALARININ NEDENİ AÇIKLANDI

Prens Harry ve kraliyet ailesinin istenmeyen gelini olan Megan Markle ile birlikte Amerika'da yaşamaya başlayan çift resmi işlerle ilgilenmeden, gözlerden uzak, bir hayat yaşamaya başlamışlardı. 

Dünyanın en alkolik çocukları o ülkede! DSÖ raporunda ortaya çıktı Dünyanın en alkolik çocukları o ülkede! DSÖ raporunda ortaya çıktı Haberi Görüntüle

PRENS HARRY ABD VATANDAŞI MI OLDU?

İngiltere Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre ise ikametgah kayıtlarında ''Yeni Ülke- Genellikle Yaşanılan Yer 'ABD'' yazdığı ve İngiltere ile bağlantılarının kalmadığı iddia edildi. 

Rusya, Harry Potter Kalesi'ne balistik füze fırlattı: 5 kişi öldü 32 kişi yaralandı! Rusya, Harry Potter Kalesi'ne balistik füze fırlattı: 5 kişi öldü... Haberi Görüntüle

KRAL CHARLES'İN EVDEN KOVDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ancak öncesinde ise 2023 yılında Kraliçe 2.Elizabeth'in evlilik hediyesi olarak Fromore Cottoge'den kovuldukları öğrenildi. 

Evlerinden kovulduktan sonra ise çift resmi evraklar ile ABD'ye yerleşti.

Alman medyasından çarpıcı yorum: Erdoğan, Steinmeier'den daha cesur konuştu Alman medyasından çarpıcı yorum: Erdoğan, Steinmeier'den daha cesur konuştu Haberi Görüntüle

PRENS ÜNVANINI KAYBEDEBİLİR

Ancak Fromore Cottoge'den kovulmalarına neden olan kişinin babası Kral Charles olduğu,  İngiltere'de yaşamanın ise bazı güvenlik gerekçeleri nedeniyle riskli olduğunu belirten Harry,  "Amerikan vatandaşlığı aklımdan geçen bir düşünce. Ama bu durum şu anda benim için öncelikli değil" dedi.

İddiaya göre İngiltere Prensi Harry'nin, ABD'den vatanadaşlık almak istediği takdirde ünvanından vazgeçmek zorunda kalacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading