Yandex Metrica

O ülkede devlet kurumları Filistinlilere destek için 1 gün tatil edildi!

O ülkede devlet kurumları Filistinlilere destek için 1 gün tatil edildi!

Lübnan'da, İsrail'in saldırısı altındaki Gazze Şeridi'ndeki Filistinliler için yapılan küresel grev çağrısına destek için ülkedeki devlet kurumlarının 1 gün tatil edilmesine karar verildi.

Dünya

23.01.2024, 21:49

Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan habere göre, Lübnan Başbakanı Necib Mikati'nin, Filistin için "küresel grev çağrısına" yönelik aldığı Bakanlar Kurulu kararına yer verildi.

Netanyahu ve Gallant için tutuklama! UCM'nin kararının 2 hafta içinde çıkması bekleniyor Netanyahu ve Gallant için tutuklama! UCM'nin kararının 2 hafta içinde... Haberi Görüntüle

DEVLET KURUMLARI VE BELEDİYELER TATİL EDİLDİ 

Mikati'nin, Gazze, Filistin ve Lübnan'ın güneyindeki köy sakinleri ile dayanışma için küresel grev çağrısına yanıt olarak 11 Aralık'ta tüm devlet kurumları ve belediyeleri tatil edildi. 

OpenAI'den tarihi hamle! Yılların arama motoru Google tarihe karışıyor! OpenAI'den tarihi hamle! Yılların arama motoru Google tarihe karışıyor! Haberi Görüntüle

DÜNYAYA KÜRESEL GREV ÇAĞRISI 

Başbakan Mikati'nin kararından sonra Lübnan Eğitim Bakanı Abbas Halebi de buna benzer bir açıklama yaptı. İsrail'in, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını durdurmak için 11 Aralık'ta başlayan, Müslüman ülkeler başta olmak üzere tüm dünyada küresel grev çağrısı yapılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading