Yandex Metrica

O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu: Nükleer silah kullanabilir!

O narsist bir psikopat! Rus muhaliften çok konuşulacak Putin yorumu: Nükleer silah kullanabilir!

Hayatını kaybeden Rus muhalefet lider Alexei Navalny'nin eşi Yulia Navalnaya, Putin'i hedef alarak "o narsist bir psikopat ve asla güvenilmez bir gün mutlaka nükleer silah kulacak" ifadelerini kullandı.

Dünya

02.05.2024, 15:55

Rus muhalif Alexei Navalny'nin eşi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in öngörülemezliği konusunda uyardı ve bir noktada nükleer silah kullanabileceği ihtimalinin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti.

Gazze'nin kuzeyinde askeri hareketlilik: İşgalci İsrail ordusu yeni bir katliama hazırlanıyor Gazze'nin kuzeyinde askeri hareketlilik: İşgalci İsrail ordusu yeni bir katliama... Haberi Görüntüle

PUTİN NÜKLEER SİLAH KULLANABİLİR

Yulia Navalnaya bir röportajda "Ondan ne bekleyeceğimizi bilmiyoruz, muhtemelen o her şeyi yapardı" ifadelerini kullandı.

Yulia Navalnaya.jpg

Soruyu Rusya'nın Ukrayna'yı işgaliyle ilişkilendiran Navalnaya ve iki ülke arasındaki güçlü bağlar göz önüne alındığında o zamanlar Putin'in saldırmasını kimse beklemiyordu, ama bunu yapmaya karar verdi. İnsanları korkutuyor ve korku içinde tutuyor. Kimse Putin'in bundan sonra ne yapacağını bilemez" dedi.

İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: Esir takası olacak mı? İsrail devlet televizyonu KAN duyurdu: Esir takası olacak mı? Haberi Görüntüle

RUSYA'NIN UKRAYNA İŞGALİ

Putin, 2014'te Kırım'ı yasadışı bir şekilde işgal ettikten sonra, Şubat 2022'de Ukrayna'ya tam kapsamlı bir işgal başlattı.

Navalnaya, Putin'in gerçekten "güçlü bir stratejisi" olup olmadığından emin olmadığını söyledi.

Putin'in uzun süredir ve en büyük rakibi rakibi olan Navalny, 16 Şubat'ta Sibirya'daki Kuzey Kutup Dairesi'ndeki bir esir kampında öldü.

47 yaşındaki kişinin ölüm belgesinde belirtildiği gibi doğal yollarla ölüp ölmediği bağımsız olarak belirlenmedi. Ancak destekçileri onun öldürüldüğüne inanıyor.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading