Yandex Metrica

Netanyahu'nun gözünü kan bürüdü! Bebek katili Refah katliamı için tarih verdi

Netanyahu'nun gözünü kan bürüdü! Bebek katili Refah katliamı için tarih verdi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ordunun Gazze'nin güneyindeki Refah'a saldırılara birkaç hafta içerisinde başlayacağını duyurdu.

Dünya

31.03.2024, 23:12

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail, Ramazan ayında da katliam yapmaya devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan ve çocuk, kadın yaşlı demeden herkesi katleden bebek katili Netanyahu'nun zorba askerleri, şu an kadar 32 bine yakın masum Filistinliyi öldürdü.

Sivilleri katletmeye devam eden ve soykırım ortağı ABD Başkanı Joe Biden'ın uyarılarını dikkate almayan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Refah kentine planlanan kara saldırı için tarih verdi.

İsrail medyasından olay iddia: Bölge ülkelerine güvence verildi İsrail medyasından olay iddia: Bölge ülkelerine güvence verildi Haberi Görüntüle

''SAVAŞIN ZİRVESİNDE SEÇİMLERE GİDİLMESİ İSTENİYOR''

Netanyahu, hükümet toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.

7 Ekim'den bu yana askeri ve diplomatik olmak üzere iki cephede savaştıklarını ifade eden Netanyahu, "Ancak uluslararası baskının arttığı da sır değil. Uluslararası toplumda, orduya, hükümete vebana asılsız suçlamalar yöneltiliyor. Savaşı hedefimize ulaşmadan durdurmaya çalışanlar var. Bunu şimdi, savaşın zirvesinde seçimlere gidilmesi çabasıyla yapıyorlar. Bunu yapıyorlar çünkü yapılacak seçimlerin savaşı durduracağını ve ülkeyi en az altı ay felç edeceğini biliyorlar." ifadelerini kullandı.

Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için hayatlarını tehlikeye atıyor Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için... Haberi Görüntüle

''HEDEFİMİZDEN KİMSE ALIKOYAMAZ''

Uluslararası baskının İsrail'i savaşın tüm hedeflerini gerçekleştirmekten alıkoyamayacağını savunan Netanyahu, ''Bu hedefler Hamas'ı ortadan kaldırmak, tüm rehinelerimizi serbest bırakmak ve Gazze'nin bir daha asla İsrail'e tehdit oluşturmamasını sağlamak" dedi.

Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a darbe: Saldırı planını ABD'ye sızdırmışlar Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a darbe: Saldırı planını ABD'ye sızdırmışlar Haberi Görüntüle

''HAMAS VE PATRONU İRAN'A BASKI YAPIN''

"Uluslararası toplumdaki dostlarımıza şunu söylüyorum, Holokost'tan bu yana en korkunç Yahudi katliamı 7 Ekim'i bu kadar çabuk mu unuttunuz?" diyen "İsrail'e baskı yapmak yerine, Hamas ve patronu İran'a baskı yapın." ifadelerini kullandı.

Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu yükseltme peşinde Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu... Haberi Görüntüle

REFAH KATLİAMI İÇİN TARİH VERDİ

Refah'a operasyon düzenleyeceklerini tekrarlayan Netanyahu, "Bu amaçla, sivil halkın savaş alanlarından tahliyesine dair adımların atılması da dahil olmak üzere, Refah'a yönelik operasyonel eylem planlarını onayladık. Bu, askeri harekât öncesindeki önemli bir aşamadır." dedi.

Başbakan Netanyahu, Refah'a operasyonun birkaç hafta içerisinde başlayacağına işaret etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading