Yandex Metrica

Netanyahu ne istiyor? Blinken ile Gazze'deki sonraki aşamayı görüşecek

Netanyahu ne istiyor? Blinken ile Gazze'deki sonraki aşamayı görüşecek

Terör devleti İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın da katıldığı Savaş Kabinesi toplantısı öncesi konuştu. İnsani ara bittikten sonra Gazze'de kan dökmeye devam edeceklerini belirten ve saldırılara yeniden başlayacaklarını sık sık yineleyen Netanyahu, "Sizinle bir sonraki aşama hakkında konuşmak isterim." ifadesini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 21:47

Orta Doğu turu kapsamında İsrail'e gelen ve İsrail-Hamas savaşının başladığı günden bu yana terör devletinin yanında saf tutan ABD'de Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Başbakan Binyamin Netanyahu başkanlığındaki Savaş Kabinesi toplantısına katıldı.

Kritik toplantı öncesinde basına konuşan Netanyahu, Savaş Kabinesi toplantısına geçmeden Blinken ile yaptıkları görüşmede birçok konuyu ele aldıklarını ifade etti.

Trump'a suikast girişiminde yeni tartışma: İsabet eden kurşun değil miydi? Trump'a suikast girişiminde yeni tartışma: İsabet eden kurşun değil miydi? Haberi Görüntüle

NETANYAHU'DAN ABD'YE TEŞEKKÜR

Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan ve 15 bine yakın masum Filistinlinin katledilme emrini veren bebek katili Netanyahu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına verdiği destekten ötürü ABD Başkanı Joe Biden ve Blinken başta olmak üzere Washington yönetimine teşekkür etti.

Kirli pazarlık! Sıradaki hedef biziz: 25 tane F-16 hibe edelim, karşılığında bize 1 tane F-35 verin Kirli pazarlık! Sıradaki hedef biziz: 25 tane F-16 hibe edelim,... Haberi Görüntüle

''BİR SONRAKİ AŞAMAYI GÖRÜŞMEK İSTERİM''

İnsani ara bittikten sonra Gazze'de kan dökmeye devam edeceklerini belirten ve saldırılara yeniden başlayacaklarını sık sık yineleyen Netanyahu, "Sizinle bir sonraki aşama hakkında konuşmak isterim." ifadesini kullandı.

Türkiye'yi vuracaklar! TB2 SİHA'ları tek tek avlayacağız diyen ülke ile bir oldular: Ege'de savaş hazırlığı Türkiye'yi vuracaklar! TB2 SİHA'ları tek tek avlayacağız diyen ülke ile... Haberi Görüntüle

KATLİAM ORTAKLIĞINA DEVAM

Blinken, toplantısı öncesinde ise Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile görüşmüştü. Blinken burada yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'nde izlenecek yol haritası hakkında İsrail hükümetiyle ayrıntılı görüşmelere devam edeceklerini belirtmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading